• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Čehijas parlamenta Senāta priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2005., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100792

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar "Microsoft Corporation" valdes priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

03.02.2005., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Čehijas parlamenta Senāta priekšsēdētāju

Otrdien, 1.februārī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis Prāgā tikās ar Čehijas Republikas parlamenta Senāta priekšsēdētāju Pšemislu Sobotku.
Tikšanās laikā A.Kalvītis un P.Sobotka pārrunāja Eiropas Savienības (ES) Konstitucionālā līguma ratifikācijas gaitu Latvijā un Čehijā.
Ministru prezidents un Senāta priekšsēdētājs bija vienisprātis, ka ir nepieciešami intensīvāki un plašāki kontakti, kā arī koordinācijas pasākumi starp ES mazajām un vidējām dalībvalstīm, lai sekmētu to interešu un pozīciju aizstāvēšanu ES iestādēs, pieņemot nozīmīgus lēmumus.
Sarunas gaitā apspriestas abu valstu ekonomiskās attīstības tendences. Puses atzina, ka nav nepieciešama vienotas nodokļu sistēmas izveide ES, jo individuāla pieeja šajā jomā saglabā lielākas iespējas valstu ekonomiku dinamiskai attīstībai.
Aigara Kalvīša pārstāvētā “Tautas partija” un Pšemisla Sobotkas partija “Konservatīvā ODS” cieši sadarbojas ar Eiropas Parlamenta Tautas partijas frakciju.
Vizītes turpinājumā vakar Ministru prezidents Aigars Kalvītis kopā ar citu Viduseiropas un Austrumeiropas valstu premjerministriem piedalījās Bila Geitsa rīkotajās brokastīs par godu starptautiskai konferencei “The Microsoft Government Leaders Forum – Europe”, kuras laikā pārrunāti jautājumi saistībā ar informācijas tehnoloģijām jaunajā Eiropā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!