• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 4. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2005., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100944

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

04.02.2005., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 4. februārī

Notiek Ministru prezidenta Aigara Kalvīša darba vizīte Rēzeknē un Daugavpilī.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš dodas vizītē uz Līvāniem un Preiļiem, kur paredzētas tikšanās ar pašvaldību un uzņēmēju pārstāvjiem.

Labklājības ministre Dagnija Staķe un ministrijas valsts sekretāre Baiba Paševica atrodas darba vizītē Luksemburgā, kur konferences par Pekinas rīcības platformas ieviešanas pārskatu nobeigumā paredzēts piedalīties Eiropas Savienības par dzimumu līdztiesību atbildīgo ministru sanāksmē.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš atrodas darba vizīte Francijā. Vizītē piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols un LIAA direktora padomnieks Māris Ēlerts, Latvijas Universitātes (LU) rektors Ivars Lācis un LU Fizikas institūta direktors Jānis Freibergs. Vizītes laikā ekonomikas ministrs un LIAA direktors Francijas Pētniecības lietu ministrijā piedalās darba grupas sanāksmē un tiekas ar ministrijas speciālistiem, lai pārspriestu Ampēra institūta izveidošanas iespējas.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze Dienvidkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes telpās tiekas ar lauksaimniekiem, rajona padomes un pagastu pārstāvjiem, lai apspriestu rajona lauksaimniecības nozarē būtiskākos jautājumus.

Lietuvas galvaspilsētā Viļņā notiek Pasaules bankas organizēts trīs Baltijas valstu par transportu atbildīgo ministriju pārstāvju seminārs par transporta sektora restrukturizāciju Baltijas valstīs. Latviju Viļņā pārstāv satiksmes ministrs Ainārs Šlesers, Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Vigo Legzdiņš, Autosatiksmes, Jūrniecības, Dzelzceļa. Aviācijas, Tranzīta, Pasažieru pārvadājumu un Stratēģiskās plānošanas departamentu direktori, kā arī VAS “Latvijas valsts ceļi”, a/s “Pasažieru vilciens”, Latvijas dzelzceļa administrācijas, starptautiskās lidostas “Rīga” un citu uzņēmumu vadītāji.

Valsts kanceleja sadarbībā ar Apvienoto Nāciju Organizācijas Attīstības programmu (UNDP) un Atvērtās sabiedrības fondu rīko starptautisku semināru par politikas ietekmes novērtēšanu, tās ieviešanu un attīstību valsts pārvaldē. Seminārā piedalās vairāk nekā 30 pārstāvji no Maķedonijas, Bosnijas un Hercogovinas, Bulgārijas, Horvātijas, Igaunijas, Slovākijas, kā arī no UNDP.

Pekinā notiek konsultācijas par sadarbību starp Ķīnas Ārlietu ministrijas un Latvijas Ārlietu ministrijas arhīvu speciālistiem. Latvijas Ārlietu ministriju pārstāv Dokumentācijas pārvaldības departamenta direktore Eva Vijupe un Arhīva nodaļas vadītāja Sarmīte Šāvēja.

Rīgas domes konferenču zālē notiek seminārs par tematu “Kas notiek Eiropas demogrāfijā?”, ko rīko R.Šūmana Francijas Kultūras centrs un Francijas vēstniecība sadarbībā ar Somijas un Norvēģijas vēstniecībām, Ziemeļvalstu ministru padomi un Latvijas Universitāti.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!