• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākušas pēdējās, 47. un 48. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2005., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101072

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta informācija

Par reģistrācijas apliecības anulēšanu ar PVN apliekamajām personām

Vēl šajā numurā

08.02.2005., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iznākušas pēdējās, 47. un 48. burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums devušās pēdējās divas 2004. gada valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas. 47. burtnīcā ir viens dokuments — Ministru kabineta noteikumi Nr. 1036 “Veselības aprūpes organizēšanas un finansēšanas kārtība”, kas stāsies spēkā ar šā gada 1. aprīli. Tajos noteikti to ārstniecisko pakalpojumu veidi un apjomi, kuri tiek apmaksāti no valsts budžeta un pakalpojumu saņēmēja līdzekļiem, kārtība, kādā veidojamas rindas veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanai, kā arī dotas formulas pakalpojumu tarifu un izmaksu aprēķināšanai. Noteikumiem ir divdesmit viens pielikums. Tajos noteikts pacienta iemaksas apmērs, profilaktisko apskašu programma, medicīnas personāla darba samaksas principi, dots apmaksājamo ambulatoro laboratorisko izmeklējumu saraksts u.c.
48. burtnīcā ir četrpadsmit Ministru kabineta noteikumi, kas izdoti 28. decembrī. Saskaņā ar Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumu izdoti noteikumi par sociālās rehabilitācijas pakalpojumu saņemšanas kārtību un prasībām šo pakalpojumu sniedzējiem. Saskaņā ar Militārā dienesta likumu izdoti noteikumi par pabalstiem un kompensācijām karavīriem, kuri pilda dienesta pienākumus ārvalstīs. Grozījumi izdarīti noteikumos par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskajām ierīcēm, par kārtību, kādā alkoholiskie dzērieni un tabakas izstrādājumi marķējami ar akcīzes nodokļa markām, un vairākos citos.
Laikraksta abonenti šīs burtnīcas saņem par brīvu, bet pārējie interesenti tās, tāpat kā iepriekš izdotās, var iegādāties “Latvijas Vēstneša” klientu centrā, Bruņinieku ielā 36.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!