• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstuli no ASV vēstnieces. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2005., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101078

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot akreditācijas vēstuli no Grieķijas vēstnieka

Vēl šajā numurā

08.02.2005., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot akreditācijas vēstuli no ASV vēstnieces

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 4.februārī Rīgas pilī saņēma akreditācijas vēstuli no ASV ārkārtējās un pilnvarotās vēstnieces Latvijā Ketrinas Todas-Beilijas.
Abas puses novērtēja Latvijas un ASV attiecības kā ļoti labas un draudzīgas, ar plašām turpmākās sadarbības iespējām. K.Toda-Beilija atzīmēja, ka saredz lieliskas perspektīvas kontaktu paplašināšanai ekonomiskajās attiecībās, kā arī dažādu citu projektu īstenošanā.
ASV vēstniece sarunā sacīja, ka apbrīno V.Vīķes-Freibergas līderes lomu savas valsts vadībā un aktivitātes starptautiskajā diplomātijā. Runājot par Otrā pasaules kara beigām, K.Toda-Beilija ar izpratni izvērtēja Latvijas prezidentes argumentāciju un drosmi, izlemjot par dalību 9.maija atceres notikumos Maskavā. Vēstniece atzīmēja, ka ASV cer uz dialogu starp Baltijas valstīm un Krieviju, kas vestu uz valstu vēsturisku samierināšanos. K.Toda-Beilija novērtēja abu valstu vienoto nostāju cīņā pret globālo terorismu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!