• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Mīlestība no Zaļās karotītes" - Valentīna dienu sagaidot. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2005., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101089

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīdzinieki klausījās, cepurītes noņēmuši

Vēl šajā numurā

08.02.2005., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Mīlestība no Zaļās karotītes” - Valentīna dienu sagaidot

Šodien, 8.februārī, Iļģuciema sieviešu cietumā notiek Zaļās karotītes recepšu konkursa “Mīlestība no Zaļās karotītes” apbalvošanas ceremonija, ko rīko Mārketinga padome un Tieslietu ministrijas Ieslodzījuma vietu pārvalde.

Latvijā aizvien aktuāla ir sabiedrībā atstumto grupu integrācija. Pie šādām grupām pieskaitāmi arī bijušie ieslodzītie, kuri, brīvībā atgriežoties, parasti sastopas ar lielām emocionālām un praktiskām grūtībām. Savukārt cietumā šie cilvēki ļoti tiecas pēc mājām un mājīguma. Viņi labprāt veido kontaktus pat ar nepazīstamiem cilvēkiem, lai vēlāk brīvībā varētu izmantot viņu atbalstu. Nereti šādu, pat sākotnēji svešu, piemēram, vēstuļu draugu, starpā dzimst īsta mīlestība…
Mīlestība palīdz cilvēkam nostāties uz kājām, iekļauties dzīvē. Gluži vienkāršas lietas, piemēram, prasmīga ēdiena gatavošana, dažkārt ir izšķiroša, no tās var sākties patiesas jūtas, garīga atdzimšana.
Aktualizējot Latvijas sabiedrībā iecienītas kulinārijas tradīcijas, Zaļās karotītes programma sadarbībā ar Ieslodzījuma vietu pārvaldi rīko Valentīna dienas priekšvakarā Latvijas sieviešu cietumā Iļģuciemā Mīlestības recepšu konkursu, kurā ieslodzītās izvērtējušas Latvijā izaudzēto pārtikas produktu iespējas un sacenšas par labāko izmantojumu. Jā, nevairoties no tautā iemīļotā teiciena, ka mīlestība iet caur vēderu… Konkursa dalībnieces piedāvā recepti brokastīm, launagam, saldajam ēdienam. Katrā no šīm sadaļām paredzētas balvas pirmajām trim vietām. Savukārt katrs pasākuma dalībnieks ir laipni aicināts saņemt Zaļās karotītes pārsteiguma balvu, kas pēc Mārketinga padomes viedokļa ienesīs vēl vairāk gaišuma un sirsnības ikdienā.
Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks žurnālistu klātbūtnē.

Ieva Jaunozola,
Mārketinga padomes mārketinga speciāliste

Uzziņai

Zaļā karotīte jeb “Kvalitatīvs Latvijas produkts” ir preču zīme, ko Mārketinga padome piešķir pārtikas produktiem, kuru sastāvā ir vismaz 75 procenti Latvijā iegūtu izej-vielu un kuri atbilst augstām kvalitātes prasībām.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!