• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Francijas ārlietu ministra vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.2005., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101158

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Republikas un Beļģijas Karalistes sadarbību

Vēl šajā numurā

09.02.2005., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Francijas ārlietu ministra vizīti Latvijā

Ceturtdien, 10.februārī, Latvijā oficiālā vizītē ieradīsies Francijas Republikas ārlietu ministrs Mišels Barnjē.
Vizītes laikā Francijas ārlietu ministram Mišelam Barnjē paredzētas tikšanās ar Latvijas Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, ārlietu ministru Arti Pabriku, kā arī ar citām valsts amatpersonām un uzņēmējiem.
11.februārī dienas pirmajā pusē Francijas ārlietu ministrs Mišels Barnjē apmeklēs Daugavpili, kur viņam paredzēta tikšanās ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Ritu Strodi, Latgales reģiona attīstības aģentūras direktoru Māri Bozoviču. Turklāt Mišels Barnjē apmeklēs Francijas uzņēmumu “AXON Cables” Daugavpils industriālajā zonā, kā arī noklausīsies Valsts robežsardzes ziņojumu “Par Eiropas Savienības divām ārējām robežām”. Daugavpils pilsētas domē Francijas ārlietu ministrs tiksies ar preses pārstāvjiem.
Atgriezies Rīgā, Mišels Barnjē kopā ar Arti Pabriku apmeklēs Okupācijas muzeju.
Ārlietu ministri plāno pārrunāt aktuālos Eiropas Savienības un drošības jautājumus, piemēram, Līguma par konstitūciju Eiropai ratificēšanas gaitu, ES finanšu perspektīvu, Eiropas Savienības un Latvijas attiecības ar Krieviju, kā arī Eiropas Savienības un Amerikas Savienoto Valstu sadarbību. Abas amatpersonas pārrunās arī Francijas un Latvijas sadarbību zinātnes un pētniecības, enerģētikas, iekšlietu un tieslietu jomā.
Vizītes turpinājumā Francijas ārlietu ministrs Mišels Barnjē, Latvijas Valsts prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai klātesot, atklās Robēra Šūmaņa Francijas Kultūras centru, bet Rīgas Juridiskajā augstskolā nolasīs lekciju “Francija un Latvija: kopīgais ceļš Eiropā”.

Ārlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!