• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 9. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.2005., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101168

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tā sauktā Baltijas problēma dienesta ziņojumā

Vēl šajā numurā

09.02.2005., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 9. februārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar ASV vēstnieci Latvijā Ketrinu Todu-Beiliju.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Šveices vēstnieci Latvijā Annu Boti.

Zemkopības ministrijā Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas pārstāvji tiekas ar zemkopības ministru Mārtiņu Rozi, lai pārrunātu eksporta atbalsta pasākumus, Latvijas pārtikas nozares tēlu ārpus valsts, iekšējā tirgus aizsardzību atsevišķās jomās un problēmas ar eksporta kompensācijām pārtikas ražotājiem.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze piedalās Pārtikas uzņēmumu federācijas sēdē un atbild uz pārtikas ražotāju jautājumiem.

Notiek Nacionālā attīstības plāna izstrādes vadības grupas sanāksme, kuru vada reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis.

Ekonomikas ministrijā notiek seminārs “Struktūrfondu apguve 2004.gadā un plānotās izmaiņas 2005.gadā”. Seminārā piedalās ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols, Ekonomikas ministrijas Finanšu departamenta direktors Raimonds Aleksejenko, kā arī projekta pieteikumu gatavošanas pieredzē dalās uzņēmēji.

Izglītības un zinātnes ministrijā notiek zinātniskā sēde “Latvijas Republikas izglītības ministri (1918-1940): portretu skices”. Zinātnisko sēdi ar uzrunu atklāj izglītības un zinātnes ministre prof. Ina Druviete.

Francijā notiek NATO ģenerālsekretāra Jāpa de Hopa Shefera vadīta NATO valstu aizsardzības ministru neformāla tikšanās, kurā piedalās arī Latvijas aizsardzības ministrs Einars Repše un Aizsardzības ministrijas pārstāvji.

Finanšu ministrijā notiek Nacionālās sporta padomes sēde, ko vada finanšu ministrs Oskars Spurdziņš.

Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs uzturas darba vizītē Horvātijā, lai tiktos ar Horvātijas Aizsardzības ministrijas valsts sekretāru Mati Rabotegu.

Turpinās iekšlietu ministra Ērika Jēkabsona oficiālā vizīte ASV. Kopā ar iekšlietu ministru uz ASV devies Valsts policijas priekšnieks Jānis Zaščirinskis un Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks. Paredzētas tikšanās ar valsts sekretāra asistentu konsulārajās lietās Mauru Hartiju, ar pārstāvjiem no Starptautiskā narkotiku apkarošanas un tiesībsargāšanas biroja un Finanšu departamenta, ar cilvēku tirdzniecības apkarošanas biroja vadītāju Džonu Milleru.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!