• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 3. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2005., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101226

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 7. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

10.02.2005., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 3. februāra sēdē

1. Izskatīja deputāta V.Krištopana iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu no 3.februāra līdz 10.februārim. Sakarā ar to, ka Saeimas Kārtības ruļļa 8.panta 1.punktā ir noteikts, ka deputāts drīkst nepiedalīties Saeimas darbā ne ilgāk kā vienu nedēļu, iepriekš par to paziņojot Prezidijam un izprasot atvaļinājumu, Saeimas Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Krištopanam neapmaksātu atvaļinājumu no 3.februāra līdz 9.februārim un ziņot par to Saeimas sēdē.
2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts K.Strēlis iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas sastāvā.
3. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par Eiropas Parlamenta delegācijas vizīti Latvijā.
4. Prezidijs nolēma atbalstīt grāmatas “Baltijas brīvības ceļš” sastādītāja J.Škapara iesniegumu par diskusijas organizēšanu Saeimas Sarkanajā zālē šā gada 4., 11. un 18.februārī.
5. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja P.Kļaviņa iesniegumu par Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizīti uz VFR Bundestāgu.
6. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas I.Ostrovskas iesniegumu par Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizīti uz Itāliju.
7. Apstiprināja komandējumus:
1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam, komisijas konsultantei A.Seržānei un Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānei uz Luksemburgu no 2005.gada 8.februāra līdz 10.februārim;
2) Eiropas lietu komisijas konsultantei A.Seržānei uz Budapeštu (Ungārija) no 2005.gada 10.februāra līdz 12.februārim.
8. Pieņēma zināšanai Saeimas specializētā atašeja Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā G.Ostrovska pārskatu par komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 10.janvāra līdz 13.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!