• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas kopējās drošības politikas stratēģiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2005., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101258

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunu Eiropas Savienības sociālo programmu

Vēl šajā numurā

10.02.2005., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas kopējās drošības politikas stratēģiju

Vakar, 9.februārī, Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas deputāti tikās ar Eiropas Parlamenta (EP) Ārlietu komitejas Drošības un aizsardzības apakškomitejas vicepriekšsēdētāju Ģirtu Valdi Kristovski.
Kā informē Aizsardzības un iekšlietu komisija, deputāti uzklausīja Ģ.V.Kristovska ziņojumu par EP aktualitātēm drošības un aizsardzības jomā, tostarp Ārlietu komitejā un Drošības un aizsardzības apakškomitejā izskatītajiem jautājumiem, kā arī par viņa darbību Attīstības komitejā un EP politiskajās grupās.
Tikšanās dalībnieki pārrunāja Eiropas kopējās drošības politikas attīstības jautājumus, tostarp Eiropas drošības stratēģijas īstenošanas gaitu un ar to saistītos uzdevumus. Ģirts Valdis Kristovskis akcentēja, ka stratēģija vērsta uz to, lai tiktu palielinātas Eiropas aizsardzības un drošības spējas, panākot lielāku rīcības spēju un saskaņotību, kā arī efektīvāk izmantojot Eiropas Savienības militāros resursus.
Sarunas gaitā skarts jautājums par Eiropas Savienības transatlantiskās saiknes nostiprināšanu, kā arī efektīvu un līdzsvarotu par tnerattiecību ar ASV veidošanas perspektīvas un Latvijas vietu šajos procesos.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!