• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Serbijas un Melnkalnes ārlietu ministra vietnieka vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2005., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101261

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas kopējās drošības politikas stratēģiju

Vēl šajā numurā

10.02.2005., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Serbijas un Melnkalnes ārlietu ministra vietnieka vizīti

No 8. līdz 11.februārim vizītē Latvijā uzturas Serbijas un Melnkalnes ārlietu ministra vietnieks Predrags Boškovičs. Vizītes laikā plānots apspriest abu valstu divpusējo attiecību un ekonomiskās sadarbības attīstības jautājumus, Serbijas un Melnkalnes tuvināšanos ES un gatavošanos dalībai NATO programmā “Partnerattiecības mieram”, kā arī situāciju Rietumbalkānu reģionā, tai skaitā Kosovā, un sadarbības nepieciešamību ar Hāgas starptautisko tribunālu.
Šodien, 10.februārī, Predrags Boškovičs tiksies ar ārlietu ministru Arti Pabriku. Plānota arī tikšanās ar Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Normanu Penki, valsts sekretāra vietnieku Eināru Semani un valsts sekretāra vietnieci Maiju Maniku.
Vizītes laikā Serbijas un Melnkalnes pārstāvim paredzētas tikšanās Saeimas Ārlietu un ES lietu komisijā, Ekonomikas ministrijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā, kā arī Aizsardzības ministrijā. P.Boškovičs apmeklēs Rīgas piena kombinātu un nolasīs lekciju Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē.

Ārlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!