• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Beļģijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2005., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101262

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Grieķijas vēstnieka iepazīšanās vizītēm

Vēl šajā numurā

10.02.2005., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Beļģijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vizīti

Otrdien, 8.februārī, ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Beļģijas Karalistes Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Eiropas lietās Didjē Donfī, kas bija ieradies vienas dienas darba vizītē Latvijā.
Sarunas laikā abas puses atzīmēja labo Latvijas un Beļģijas sadarbību gan divpusējā līmenī, gan arī starptautiskās organizācijās. Īpaša uzmanība tika veltīta Eiropas Savienības aktuālajiem jautājumiem. Beļģijas ārlietu ministrs norādīja uz Lisabonas stratēģijas izvērtēšanas nozīmi ES tālākas konkurētspējas veicināšanai. Kā uzsvēra A.Pabriks, lai izpildītu Lisabonas stratēģijas mērķus, ir jāņem vērā arī ES valstu nostāja par finanšu perspektīvu. Ministrs arī uzsvēra, ka Latvijas galvenais mērķis finanšu perspektīvas kontekstā ir adekvāts kohēzijas politikas finansējums.
Beļģijas ārlietu ministrs bija ieinteresēts jautājumos par Latvijas un Krievijas attiecību attīstības dinamiku. Ārlietu ministrs pauda viedokli, ka Latvija ir ieinteresēta pragmatiskās un konstruktīvās attiecībās ar kaimiņvalsti, vienlaikus uzsverot nepieciešamību arī no Krievijas puses sagaidīt pragmatiskus soļus šo attiecību veicināšanā.

Ārlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!