• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par struktūrfondu apguvi 2004.gadā un plānotajām izmaiņām 2005.gadā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2005., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101270

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2005.gada 8.februāra sēdē

Vēl šajā numurā

10.02.2005., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par struktūrfondu apguvi 2004.gadā un plānotajām izmaiņām 2005.gadā

Vakar, 9.februārī, Ekonomikas ministrija (EM) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) rīkoja semināru reģionālās attīstības aģentūru un plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem “Struktūrfondu apguve 2004.gadā un plānotās izmaiņas 2005.gadā”, lai informētu par ministrijas un LIAA paveikto darbu struktūrfondu apguvē 2004.gadā, kā arī par plānotajām izmaiņām 2005.gadā.
Seminārā ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš pauda viedokli par struktūrfondu lomu Latvijas tautsaimniecībā, uzsverot to nozīmi un būtisko atbalstu uzņēmējdarbības attīstībai un ražotņu modernizācijai, uzņēmēju spējai kļūt spēcīgākiem un konkurētspējīgākiem pasaulē.
LIAA direktors Andris Ozols informēja par aģentūras būtiskāko veikumu 2004.gadā, apstiprinātajiem projektiem, to vērtēšanas gaitu un pirmajā gadā uzkrāto pieredzi. EM Finanšu departamenta direktors Raimonds Aleksejenko informēja par izmaiņām valsts atbalsta programmās 2005.gadā, uzsverot, ka tās veiktas, lai vienkāršotu uzņēmēju piekļuvi valsts atbalstam.
Seminārā piedalīties bija uzaicināti arī uzņēmēji – SIA “Rīgas laku un krāsu rūpnīca”, valdes loceklis Ivars Osis un SIA “Saldus ceļinieks” valdes loceklis Gints Karols, kas pastāstīja par savu pieredzi, gatavojot projekta pieteikumus valsts atbalsta programmām.
Ekonomikas ministrijai un LIAA 2004.gads bijis īpaši nozīmīgs, jo tika sākta projektu pieņemšana no uzņēmējiem un to vērtēšana valsts atbalsta programmām Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu apguvei.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!