• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 10. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2005., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101275

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts karogs pie nama. Par un pret

Vēl šajā numurā

10.02.2005., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 10. februārī

Notiek Saeimas plenārsēde un Saeimas Prezidija sēde.

Latvijā oficiālā vizītē ierodas Francijas ārlietu ministrs Mišels Barnjē, kuram paredzētas tikšanās ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, ārlietu ministru Arti Pabriku, kā arī ar citām valsts amatpersonām un uzņēmējiem.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis apmeklē Latvijas Zinātņu akadēmiju.

Ministru prezidents tiekas ar Latvijas Olimpiskās komitejas pārstāvjiem. Piedalās arī finanšu ministrs Oskars Spurdziņš.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Pasaules bankas Centrāleiropas un Baltijas valstu direktoru Rodžeru Grovu. Tikšanās laikā paredzēts pārrunāt līdzšinējos Latvijas un Pasaules bankas kopprojektus un turpmāko sadarbību.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis Ventspilī – tiekas ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu un citiem domes pārstāvjiem, lai runātu par aktuālajām pašvaldības tēmām, iecerētajiem pilsētas projektiem. Paredzēts apmeklēt Ventspils bibliotēkas, kultūras namu “Jūras vārti” un Ventspils augstskolu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze apmeklē Rēzeknes rajonu, lai iepazītos ar situāciju rajona laukos un skaidrotu aktualitātes lauksaimniecības nozarē. Ministrs kopā ar rajona lauksaimniekiem un pagastu vadītājiem piedalās arī apaļā galda diskusijā par lauku attīstības perspektīvu turpmākajos gados. Vizītes laikā plānots apmeklēt Rēzeknes rajona zemnieku saimniecību.

Notiek Ekonomikas ministrijas Zinātnieku padomes sēde, kurā piedalās ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Igaunijā, Valgas pilsētas kultūras centrā, notiek Eiropas Savienības PHARE CBC 2001 projekta nobeiguma konference “Kopējs attīstības plāns ūdens sistēmai Valgas apriņķa pašvaldībās” un “Ilgtspējīga Pedeles upes ielejas apsaimniekošana starpvalstu sadarbībā”. Atklāšanas uzrunu saka Valgas pilsētas mērs Margus Lepiks.

Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē notiek Komunikācijas studiju nodaļas studentu zinātnisko rakstu krājuma “Domino 2” atvēršanas svētki.

Rēzeknes augstskolā Eiropas Parlamenta deputāts Ģirts Valdis Kristovskis tiekas ar pasniedzējiem un studentiem. Rēzeknē deputātam plānotas tikšanās ar Rēzeknes domes vadību un Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas pārstāvjiem.

Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātē notiek LU 63.akadēmiskās konferences Komunikācijas studiju nodaļas sesija “Komunikācija un kultūras diskurss publiskajā sfērā” un zinātnisko rakstu krājuma “Agora. Identitāte: nācija, sociālā grupa” 1.sējuma atvēršanas svētki.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!