• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ERAB pārstāvi, Latvijas finansistu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2000., Nr. 302 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10137

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas pozīciju par Baltijas valstu brīvās tirdzniecības līgumu

Vēl šajā numurā

29.08.2000., Nr. 302

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ERAB pārstāvi, Latvijas finansistu

Izpilddirektora asistenta vieta ERAB Norvēģijas, Somijas un Latvijas pārstāvniecības birojā Londonā tiek piedāvāta Ivaram Golstam. Viņa kandidatūra izvēlēta atklātā konkursā, kurš tika izsludināts jūnija beigās un kurā kandidātu atlasē piedalījās arī ERAB izpilddirektors Tors Hernaes ( Tor Hernaes ) un viņa vietnieks Rauli Suikanens ( Rauli Suikkanen ). Uz izsludināto amatu kopumā tika iesniegti 86 pieteikumi.

Ivars Golsts šā gada maijā ieguvis Starptautiskā biznesa maģistra grādu Kolorādo universitātē Denverā (ASV).

ERAB izpilddirektora asistenta vietu Latvijas pārstāvim Norvēģijas, Somijas un Latvijas pārstāvniecības birojā Londonā finansēs Latvijas pārstāvniecības partnervalstis Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankā — (ERAB) Norvēģija un Somija. ERAB gada sanāksmes noslēgumā Rīgā līdzšinējā Latviju pārstāvošā izpilddirektora Kari Narsa paziņoto vēstulē īpašu uzdevumu ministram un Latvijas pilnvarniekam ERAB Robertam Zīlem apstiprinājuši ERAB jaunais Norvēģijas, Somijas un Latvijas izpilddirektors Tors Hernaes ( Tor Hernaes ) un viņa vietnieks Rauli Suikanens ( Rauli Suikkanen ).

Izpilddirektora asistenta pienākumos ietilps palīdzēt izpilddirektoram un viņa vietniekam, pildot pienākumus, kas saistīti ar viņu darbu bankā, tajā skaitā, piedalīties finansu un bankas politikas jautājumu izlemšanā, kā arī projektu sagatavošanā. Amata pienākumos ietilps arī dažādu jautājumu, kas skar Latvijas, Norvēģijas un Somijas pārstāvniecību bankā, koordinēšana kā Latvijas interešu pārstāvēšana ERAB.

ERAB ir dibināta 1991. gadā ar mērķi sekmēt Centrālās un Austrumeiropas reģiona valstu pāreju uz tirgus ekonomiku. Latvijā ar šīs bankas līdzdalību privātajā un valsts sektorā ir tikuši un tiek realizēti vairāk nekā 20 projekti, atvēlot tiem ap 252 miljoniem eiro.

Īpašu uzdevumu ministra sadarbībā ar starptautiskajām finansu institucijām preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!