• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kā mainīt vēlēšanu iecirkni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2005., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101419

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par priekšlaicīgo pensionēšanu

Vēl šajā numurā

11.02.2005., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kā mainīt vēlēšanu iecirkni

Līdz otrdienai, 15.februārim, vēlētāji var apsvērt nepieciešamību nomainīt vēlēšanu iecirkni 12.marta pašvaldību vēlēšanām, atgādina Centrālā vēlēšanu komisija.

Pirms pašvaldību vēlēšanām vēlētājiem ir iespēja mainīt vēlēšanu iecirkni savas pašvaldības robežās vai reģistrēties balsošanai tajā pašvaldībā, kurā vēlētājam pieder likumā noteiktajā kārtībā reģistrēts nekustamais īpašums.
Vēlēšanu iecirkni vēlētāji var nomainīt jebkuras pašvaldības dzīvesvietas deklarēšanas vietā, iesniedzot attiecīgu iesniegumu un uzrādot pasi. Ja vēlētājs balsošanai grib izvēlēties vēlēšanu iecirkni pašvaldībā, kurā viņam pieder nekustamais īpašums, papildus jāuzrāda arī īpašumtiesību apliecinošs dokuments – zemesgrāmata vai zemesgrāmatu nodaļas izziņa par īpašuma piederību.
Šajās vēlēšanās spēkā ir nosacījums, ka iecirkņa maiņa vēlētāju reģistrā, izmantojot tiešsaistes datu pārraidi, jāaktualizē par iecirkņa maiņu atbildīgajam pašvaldības darbiniekam.

“LV” informācija

Uzziņai

Papildu informāciju par iecirkņa mainīšanas kārtību, kā arī to, kurā vēlēšanu iecirknī ir reģistrēti pašvaldību vēlēšanām, vēlētāji var uzzināt, zvanot uz Centrālās vēlēšanu komisijas informācijas tālruni 7049999.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!