• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Parlamenta politiskās grupas sēdi Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2005., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101427

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas uzvaru Eiropas Cilvēktiesību tiesā Mencenas un Kuharecas lietās

Vēl šajā numurā

11.02.2005., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Parlamenta politiskās grupas sēdi Latvijā

No 14. līdz 17.februārim Rīgā notiks Nāciju Eiropas politiskās grupas (UEN) sēde. Nāciju Eiropas grupas sastāvā darbojas arī apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK četri Eiropas Parlamenta (EP) deputāti – Guntars Krasts, Ģirts Valdis Kristovskis, Inese Vaidere un Roberts Zīle. Pirmoreiz kādas EP politiskās grupas sēde notiek Latvijā.
Grupas dalībnieki sēdē pārrunās šobrīd Eiropas Savienībā (ES) aktuālus sociālekonomiskos un monetārās politikas jautājumus: Lisabonas stratēģijas īstenošanu un Stabilitātes un izaugsmes pakta reformu. Apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK deputāti iepazīstinās kolēģus ar Eiropas un Latvijas demokrātijas attīstības vēsturi, un īpaša uzmanība sēdē tiks pievērsta Latvijas attiecībām ar Krieviju. Apvienības pārstāvji no pašvaldībām ziņos par pilsētas attīstības perspektīvām un pieredzi ar ES fondu piesaisti Latvijas pašvaldībās.
Eiropas Parlamenta UEN politiskajā grupā darbojas deputāti no Īrijas, Itālijas, Polijas, Lietuvas, Dānijas un Latvijas labējām partijām. Rīgā viesosies arī grupas prezidents Braiens Kroulijs (Īrija). B.Kroulijs apstiprina, ka grupai šī sēde Rīgā ir ļoti būtiska, viņš prognozē nozīmīgas diskusijas par ekonomikas un monetārās politikas jautājumiem, vienlaikus tā arī būs lieliska iespēja runāt par Krieviju un ar tās politiku saistītajiem jautājumiem. B.Kroulijs uzsver, ka četri Latvijas deputāti sniedz vērā ņemamu un profesionālu ieguldījumu UEN grupas darbā, tāpēc sēde Rīgā tika noteikta par vienu no UEN grupas šāgada prioritātēm.

Sabīne Prohorova, apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!