• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre, pārrunājot gatavošanos Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2005., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101437

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre, uzdodot novērst ministrijā konstatētos normatīvo aktu pārkāpumus

Vēl šajā numurā

11.02.2005., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre, pārrunājot gatavošanos Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem

Trešdien, 9.februārī, izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Gundaru Bojāru un pārrunāja gatavošanos IX Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem.
Rīgas domes priekšsēdētājs G.Bojārs apliecināja, ka Mežaparka Lielā estrāde būs gatava svētku dalībnieku uzņemšanai, taču jāveic arī uzlabojumi. Lai situāciju izvērtētu klātienē, izglītības un zinātnes ministre un Rīgas domes priekšsēdētājs vienojās nākamnedēļ apmeklēt Mežaparka estrādi.
Svētku Rīcības komitejas izpilddirektore Agra Bērziņa informēja par līdz šim paveikto, kā arī tika apspriesta sadarbība ar Rīgas pilsētas domi svētku sagatavošanā un norisē. A.Bērziņa iepazīstināja ar pasākumu programmu. Lai svētki būtu visā pilsētā un katram tās iedzīvotājam un viesim, šogad iecerēti arī ielu koncerti un pasākumi Rīgas parkos un laukumos.
I.Druviete un G.Bojārs pārrunāja ar sabiedrisko transportu, dalībnieku ēdināšanu un izmitināšanu, kā arī ar drošību saistītus jautājumus.
Amatpersonas apsprieda iespēju Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekiem no mēģinājumiem un koncertiem brīvajā laikā piedāvāt iespēju bez maksas apmeklēt, piemēram, Rīgas Zooloģisko dārzu, Rātsnamu vai Melngalvju namu.

Laila Spaliņa, ministres padomniece komunikāciju lietās

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!