• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts budžeta līdzekļu sadalījumu sportam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2005., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101444

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par viszemāko patēriņa cenu pieaugumu janvārī Latvijā

Vēl šajā numurā

11.02.2005., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts budžeta līdzekļu sadalījumu sportam

Trešdien, 9.februārī, Nacionālās sporta padomes (NSP) sēdē lemts par valsts budžeta līdzekļu sadalījumu sporta iestādēm un organizācijām, kā arī 2005.gadā paredzētajiem sporta pasākumiem.
Nacionālā sporta padome akceptēja sagatavotos priekšlikumus par valsts budžeta līdzekļu sadali programmas “Sports” ietvaros kopumā par 12 088 854 latiem.
Tā kā finanšu līdzekļu pieprasījums bija gandrīz trīs reizes lielāks nekā pieejamais finansējums, izteikts lūgums Sporta pārvaldei jau laikus sākt gatavot priekšlikumus 2005.gada valsts budžeta grozījumiem.
Sakarā ar kritisko situāciju Daugavas stadionā, kurā jau šovasar plānots rīkot Skolēnu dziesmu un deju svētku dalībnieku mēģinājumus, NSP lūdza Izglītības un zinātnes ministriju steidzamības kārtā līdz aprīlim sagatavot ziņojumu par Daugavas stadiona turpmāko attīstību un tam nepieciešamo finansējumu.
Saskaņots Latvijas Zēģelētāju savienības lūgums par “Micro” klases kreiserjahtu Pasaules čempionāta organizēšanu Usmas ezerā šā gada augustā un Latvijas Motosporta federācijas lūgums par Kristera Serģa rīkoto Pasaules čempionātu motokrosā blakusvāģiem šā gada jūlijā Cēsīs.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!