• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lietuvas Valsts kancelejas pārstāvju vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2005., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101448

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2005.gada 10.februāra sanāksmē

Vēl šajā numurā

11.02.2005., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lietuvas Valsts kancelejas pārstāvju vizīti Latvijā

10. un 11.februārī Valsts kancelejā (VK) un Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariātā (ĪUMEPLS) uzturas Lietuvas Valsts kancelejas delegācija direktora Antanas Zenona Kaminska vadībā. Delegāciju uzņem VK direktora vietniece tiesību aktu lietās Elita Ektermane un īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās Jānis Reirs.
Ceturtdien VK Politikas koordinācijas departamenta vadītāja vietniece Baiba Pētersone viesus iepazīstināja ar aktualitātēm Latvijas valsts pārvaldes reformā.
Šodien, 11.februārī, paredzēts, ka VK pārstāvji iepazīstinās Lietuvas kolēģus ar dokumentu elektroniskās aprites sistēmu Valsts kancelejā un politikas plānošanas sistēmu mūsu valstī. Savukārt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes loceklis profesors Edvīns Karnītis sniegs pārskatu par inovāciju attīstības gaitu Latvijā, bet ĪUMEPLS vadītāja Ina Gudele informēs par elektronisko pārvaldi un tās ieviešanas gaitu. Lietuvas pārstāvji tiks iepazīstināti arī ar informācijas pieejamības jautājumiem Latvijā. Savukārt viesi saviem Latvijas kolēģiem stāstīs par informācijas sabiedrības attīstību Lietuvā.
Latvijas Valsts kanceleja pauž gandarījumu par šo vizīti un atzīmē veiksmīgo sadarbību ar saviem Baltijas valstu kolēģiem – Igaunijas un Lietuvas Valsts kancelejām.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!