• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - apmeklējot Zemgali, Dobeles rajonu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2000., Nr. 302 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10145

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Finansu un kapitāla tirgus komisijas vadību

Vēl šajā numurā

29.08.2000., Nr. 302

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— apmeklējot Zemgali, Dobeles rajonu

25.augustā Ministru prezidents Andris Bērziņš apmeklēja Dobeli un Dobeles rajonu. Vizītes gaitā Ministru prezidents iepazinās ar graudu pārstrādes uzņēmumu "Dobeles dzirnavnieks" un ar uzņēmuma vadību pārrunāja graudu pārstrādes nozares problēmas. Sarunas laikā uzņēmuma vadība uzsvēra nepieciešamību nodrošināt vienādas konkurences apstākļus, cīnoties pret nesertificētiem graudu pārstrādātājiem, kā arī stingrāk kontrolēt, kā tiek pildītas kvalitātes nodrošināšanas un sanitārās prasības.

Vizītes turpinājumā Ministru prezidents apmeklēja Bēnes vidusskolu, kurā beigām tuvojas Pasaules bankas finansētā skolu projekta ietvaros realizētie siltināšanas darbi. Celtnieki apliecināja, ka darbs tiks pabeigts plānotajā termiņā.

A.Bērziņš iepazinās arī ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes mācību un zinātnisko pētījumu centru "Vecauce". Ar saimniecības direktoru L.Teteri, LLU rektoru V.Strīķi un prorektoru E.Bērziņu Ministru prezidents pārrunāja nozares attīstības problēmas, kā arī jauno lauksaimniecības speciālistu sagatavošanu Vecaucē.

Vizītes noslēgumā A.Bērziņš tikās ar Auces pilsētas deputātiem un apkārtējo pagastu vadītājiem un atbildēja un viņu jautājumiem.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!