• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas kontingenta karavīru rotāciju Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.2005., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101581

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par stratēģiskas nozīmes preču kontroli un citiem aktuāliem muitas jautājumiem

Vēl šajā numurā

15.02.2005., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas kontingenta karavīru rotāciju Irākā

Šodien, 15. februārī, 3. Reģionālajā nodrošinājuma centrā Ādažos notiks Starptautiskās miera nodrošināšanas operācijas (OIF) Latvijas kontingenta karavīru pavadīšanas ceremonija.
Rotācijas kārtībā uz starptautisko miera nodrošināšanas misiju dosies 21 OIF Latvijas kontingenta karavīrs – komandējošais sastāvs un štāba virsnieki un instruktori. NBS Latvijas kontingenta komandiera pienākumus pildīs pulkvežleitnants Mārtiņš Liberts.
Pirms došanās uz misiju karavīrus uzrunās aizsardzības ministrs Einars Repše un NBS komandiera p.i. pulkvežleitnants Juris Bezzubovs. Karavīriem tiks pasniegts Latvijas valsts karogs un Latvijā ceptā ceļamaize.
99 OIF Latvijas kontingenta kājnieku rotas karavīri uz Starptautisko miera nodrošināšanas operāciju Irākā dosies no 1. līdz 5.martam.
Situācija atbildības rajonā saasinājusies. Teroristu aktīvāk uzsākuši pretdarbības koalīcijas un Irākas valsts drošības spēkiem. OIF Latvijas kontingenta karavīri dežūrē ātrās reaģēšanas vienībā, turpina dienas un nakts patruļas, kā arī nodrošina transporta eskortu un veic bāzes apsardzi.

Aizsardzības ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!