• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Francijas R.Šūmana kultūras centra atklāšanā Rīgā 2005.gada 11.februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.2005., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101588

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Francijas ārlietu ministru

Vēl šajā numurā

15.02.2005., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Francijas R.Šūmana kultūras centra atklāšanā Rīgā 2005.gada 11.februārī

Ekselences! Dāmas un kungi!
Es jūtos tiešām pagodināta būt klāt šajā brīdī, kuru ar savu klātbūtni ir pagodinājis arī Francijas ārlietu ministrs. Šeit simboliski tiek atklāta jaunā Eiropa, kurā mēs esam gadu kā iekļāvušies, un tās idejas, ko bija formulējis šodienas augstā viesa Francijas ārlietu ministra priekštecis Robērs Šūmans.
Ar pašreizējā ārlietu ministra vizīti Latvijā tiek apliecināta Francijas prezidenta valstsvizītes Latvijā izteiktā vēlme un interese par ciešāku sadarbību starp Latviju un Franciju visos iespējamos līmeņos, sākot jau ar politisko, ekonomikas, kultūras lauku.
Mēs esam ļoti priecīgi par šo lielo notikumu Rīgas un Latvijas kultūras dzīvē. Es novēlu, lai šim centram būtu daudz apmeklētāju, tā piepildot Francijas prezidenta, ārlietu ministra, pašreizējā un iepriekšējā Francijas vēstnieka ieceres. Cik noprotu, šīs ieceres jau praktiski ir īstenojušās ne tikai ar to, ka ir panākta atdzimšana vienai no skaistākajām jūgendstila ēkām, bet arī ar spraigu un dažādu kultūras dzīvi. Novēlu sekmes centra vadītājiem un visiem, kas šeit, šajā namā, varēs smelties franču kultūras daudzveidību!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!