• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 10. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2005., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101731

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 14. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

17.02.2005., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 10. februāra sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Segliņš vēlas darboties Latvijas un Itālijas, Latvijas un Vācijas, Latvijas un Azerbaidžānas, Latvijas un ASV, Latvijas un Kanādas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes parlamentu sadarbības grupās.
2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Ē.Škapars vēlas darboties Latvijas un Austrijas, Latvijas un Čehijas, Latvijas un Grieķijas, Latvijas un Islandes, Latvijas un Itālijas, Latvijas un Japānas, Latvijas un Ķīnas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Portugāles, kā arī Latvijas un Taivānas parlamentu sadarbības grupās.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts S.Šķesters vēlas darboties Latvijas un Austrālijas un Jaunzēlandes, Latvijas un ASV, Latvijas un Baltkrievijas, Latvijas un Bulgārijas, Latvijas un Čehijas, Latvijas un Dānijas, Latvijas un Francijas, Latvijas un Grieķijas, Latvijas un Itālijas, Latvijas un Izraēlas, Latvijas un Japānas, Latvijas un Kanādas, Latvijas un Kazahstānas, Latvijas un Krievijas, Latvijas un Kuveitas, Latvijas un Ķīnas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Norvēģijas, Latvijas un Polijas, Latvijas un Portugāles, Latvijas un Somijas, Latvijas un Spānijas, Latvijas un Šveices, Latvijas parlamentāriešu atbalsta grupā Tibetai, Latvijas un Turcijas, Latvijas un Ukrainas, Latvijas un Ungārijas, Latvijas un Vācijas, kā arī Latvijas un Zviedrijas parlamentu sadarbības grupās.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte B.Brigmane vēlas darboties Latvijas un Itālijas, Latvijas un Japānas, Latvijas un Kazahstānas, Latvijas un Krievijas, Latvijas un Ķīnas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Portugāles, Latvijas un Uzbekistānas parlamentu sadarbības grupās.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte V.Paegle vēlas darboties Latvijas un ASV, Latvijas un Čečenijas, Latvijas un Gruzijas, Latvijas un Irākas, Latvijas un Izraēlas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Taivānas, Latvijas parlamentāriešu atbalsta grupā Tibetai, Latvijas un Turcijas, Latvijas un Ukrainas, kā arī Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupās.
6. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Dz.Jaundžeikara iesniegumu par nepieciešamajām izmaiņām Saeimas štatu sarakstā 2006.gadam.
7. Uzdeva Saeimas sekretāram kopā ar Saeimas Juridisko biroju sagatavot atbildi uz frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja K.Šadurska iesniegumu par aģitāciju Saeimas telpās.
8. Pieņēma zināšanai Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāra D.Turlā iesniegumu par komandējumu uz Koreju (Seulu) no 2005.gada 1.februāra līdz 16.februārim.
9. Nolēma nodot visām Saeimas frakcijām, kā arī Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Latvijas Bankas prezidenta I.Rimšēviča iesniegumu par Latvijas Bankas padomes locekļu apstiprināšanu.
10. Nolēma nodot Mandātu un iesniegumu komisijai Saeimas priekšsēdētājas biedra A.Ārgaļa iesniegumu par 8.Saeimas deputāta mandāta nolikšanu.
11. Pieņēma lēmumu par ēkas Jūrmalā, Jūras ielā 14, rekonstrukcijas, restaurācijas un teritorijas labiekārtošanas darbu izmaksu tāmes koriģēšanu.
12. Izskatīja deputāta S.Šķestera iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 10.februāra sēdē.
13. Apstiprināja komandējumu Juridiskā biroja vadītāja vietniecei A.Kozlovskai uz Madridi (Spānija) no 2005.gada 13.februāra līdz 26.februārim.
14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāja J.Dalbiņa komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 13. un 14.februārī.
15. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputātu A.Bartaševiča pārskatu par komandējumu uz Atēnām (Grieķija) no 2004.gada 23.novembra līdz 26.novembrim;
2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) 2004.gada 14.decembrī;
3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu B.Cileviča, J.Dobeļa un delegācijas sekretāra M.Olekša pārskatu par komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 24.janvāra līdz 28.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!