• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs, tiekoties ar Somijas aizsardzības ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2005., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101777

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs, tiekoties ar Pasaules bankas reģionālo direktoru

Vēl šajā numurā

17.02.2005., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs, tiekoties ar Somijas aizsardzības ministru

Vakar, 16.februārī, aizsardzības ministrs Einars Repše tikās ar Somijas aizsardzības ministru Sepo Kērieinenu, Somijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Peku Vuoristo un Somijas aizsardzības sistēmas pārstāvjiem.
Aizsardzības ministri pārrunāja šā gada janvāra vētru Latvijā un Ziemeļvalstīs un bruņoto spēku dalību vētras radīto seku likvidēšanas pasākumos. Aizsardzības ministrs E.Repše izteica interesi iepazīties ar Somijas pieredzi šajā jomā, tā kā Somijai ir ievērojama pieredze krīžu vadībā.
Aizsardzības ministri apsprieda arī Latvijas profesionālo bruņoto spēku izveides posmu. Somijas pārstāvji informēja par dalību starptautiskajā operācijā ALTHEA Balkānu reģionā un atbalstu jaunajām partnervalstīm Dienvidkaukāza un Dienvidaustrumeiropas reģionos.
Somijas aizsardzības ministrs apstiprināja, ka ir ieinteresēts sadarbības turpināšanā un attīstībā. E.Repše izteica priekšlikumu Aizsardzības ministrijas ekspertiem doties vizītē uz Somiju, lai iepazītos ar somu pieredzi, un šis priekšlikums tika atbalstīts.

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!