• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sabiedrības līdzdalību nozaru politikas veidošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2005., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101790

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valdības atbalstu privatizācijas jumta likuma tālākvirzībai

Vēl šajā numurā

17.02.2005., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sabiedrības līdzdalību nozaru politikas veidošanā

Otrdien, 15.februārī, Ministru kabineta mājas lapā ir publicēta sadaļa “Sabiedrības līdzdalība” krievu valodā www.mk.gov.lv/index.php/ru/91.
Sadaļā “Sabiedrības līdzdalība” apkopota informācija par ikviena sabiedrības pārstāvja, kā arī nevalstisko organizāciju iespējām iesaistīties dažādu nozaru politikas veidošanā. Ņemot vērā savus resursus, interesenti katrā no politikas veidošanas posmiem var izvēlēties atbilstošāko iesaistīšanās veidu. Sadaļa krievu valodā tulkota, lai sekmētu mazākumtautību sabiedrisko organizāciju aktivitāti, informētu par pastāvošajām sadarbības iespējām publiskajā pārvaldē un tādējādi atvieglotu visu sabiedriski aktīvo iedzīvotāju iesaistīšanos un līdzdalību politikas veidošanā.
Sadaļa ir pieejama latviešu valodā un krievu valodā, bet tuvākajā laikā plānots šo informāciju publicēt arī angļu valodā.
Ikvienam sabiedrības pārstāvim ir iespējams līdzdarboties nozaru politikas veidošanā. Tomēr lielākas iespējas ietekmēt lēmumu sagatavošanu ir aktīvākajiem iedzīvotājiem, sabiedrības pārstāvjiem, kuri apvienojušies nevalstiskajās organizācijās, lai aizstāvētu savas intereses un izteiktu viedokli.

Ilze Greiškalna, Ministru kabineta Komunikācijas departamenta konsultante

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!