• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizmetņi Zinātnes un tehnoloģiju parka izveidei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2005., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101794

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Meža veselības stāvoklis pērn bijis labs. Nebijis orkāna...

Vēl šajā numurā

17.02.2005., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizmetņi Zinātnes un tehnoloģiju parka izveidei

LIGUMS.PNG (106393 bytes)
Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols, LU zinātņu prorektors Indriķis Muižnieks, izglītības un zinātnes ministres padomnieks Oļģerts Tipāns un izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete pirms līguma parakstīšanas Kleistos
Foto: Aigars Jansons, A.F.I.

Trešdien uzņēmums “BioSan” (Latvija) un “Grant Instruments” (Lielbritānija) parakstīja investīciju līgumu, kas ievada Latvijas Universitātes Zinātnes un tehnoloģiju parka izveidošanai. Saskaņā ar investīciju līgumu “Grant Instruments” iegādāsies piecdesmit procentus “BioSan” akciju, veidojot kopuzņēmumu.
Ar šādu sadarbību plānots aizsākt Zinātnes un tehnoloģiju parka izveidošanu Kleistos. Universitātes nekustamo īpašumu aģentūra Kleistos rekonstruēs ēkas, kurās izvietosies mazie uzņēmumi. Iecerēts, ka šie uzņēmumi sadarbosies ar Kleistos izvietoto institūtu zinātniekiem, kā arī piedāvās darba iespējas Latvijas augstskolu absolventiem.
“BioSan” izstrādā un ražo inovatīvu mazgabarīta laboratoriju aparatūru, kas tiek eksportēta uz 35 valstīm. Savukārt “Grant Instruments” ir vadošais Lielbritānijas laboratoriju produkcijas ražotājs.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!