• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre, apspriežot pašreizējo situāciju Daugavas stadionā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.02.2005., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101903

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre, iepazīstoties ar situāciju Mežaparka estrādē

Vēl šajā numurā

18.02.2005., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre, apspriežot pašreizējo situāciju Daugavas stadionā

Ceturtdien, 17.februārī, izglītības un zinātnes ministres Inas Druvietes vadībā notika sēde par situāciju Daugavas stadionā.
Sēdē Daugavas stadiona valdes priekšsēdētājs Vitolds Suksis ziņoja par pasūtītajām būvekspertīzēm, tika uzklausīts būvnieku ziņojums par stadiona tehnisko stāvokli. Būvnieki sniedza arī aptuvenu ieskatu par iespējamajiem rekonstrukcijas darbiem, to termiņiem un nepieciešamo izpēti.
Tika konstatēts, ka līdz šim pasūtītās ekspertīzes nedod pietiekami precīzu atbildi uz minētajiem jautājumiem. Būvnieki neizslēdza iespēju, ka, laikus pasūtot padziļinātu izpēti, stadionu varēja sagatavot pietiekamā kvalitātē, lai tajā būtu iespējama IX Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku norise.
V.Suksis nevarēja paskaidrot, kāpēc viņš uzstājies ar pārsteidzīgiem paziņojumiem IX Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku rīkošanas sakarā, turklāt nesaskaņojot savu rīcību ar kapitāldaļu turētāju Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretāru Valdi Egli. V.Suksis noliedza presē izskanējušo informāciju, ka būtu aicinājis Daugavas stadionu atdot privātam investoram. Sēdē visai kritiski tika vērtēta V.Sukša bezdarbība vairāku mēnešu garumā (V.Suksi amatā apstiprināja 2004.gada 28.oktobrī).
Sarunā uzsvērta nepieciešamība sagatavot Daugavas stadiona attīstības koncepciju, kas ļautu valsts lielāko stadionu pārvērst mūsdienīgā sporta bāzē.
Sēdē piedalījās izglītības un zinātnes ministre I.Druviete, Daugavas stadiona valdes priekšsēdētājs V.Suksis, IZM Sporta politikas nodaļas vadītāja A.Brūne, Sporta pārvaldes vadītājs A.Liekniņš un ministres padomnieki.

Laila Spaliņa, ministres padomniece komunikāciju lietās

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!