• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par muitas kontroles zonas noteikšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2005., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102035

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.244

Par muitas kontroles zonas noteikšanu

Vēl šajā numurā

22.02.2005., Nr. 30

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 243

Pieņemts: 15.02.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.243

Rīgā 2005.gada 15.februārī

Par muitas kontroles zonas noteikšanu

Lai nodrošinātu Muitas likuma otrās nodaļas “Muitas kontroles zonas” izpildi, Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk — VID) nosaka muitas kontroles zonas teritorijās, kurās tiek uzrādītas muitošanai paredzētās preces, un piemēro tām noteikto režīmu. Saskaņā ar Muitas likuma 14.pantu nosaku:

1. Par muitas kontroles zonu VID Kurzemes reģionālās iestādes Muitas pārvaldes Augškurzemes muitas kontroles punktu daļas Ventspils tirdzniecības ostas muitas kontroles punkta (kods 0311) teritoriju (neiekļaujot administratīvās telpas un teritorijas), kas atrodas Ventspilī, Maskavas ielā 14, un tā uzraudzībā esošās muitas kontroles zonu teritorijas.

2. Par muitas kontroles zonu VID Kurzemes reģionālās iestādes Muitas pārvaldes Augškurzemes muitas kontroles punktu daļas Ventspils muitas kontroles punkta (kods 0313) teritoriju (neiekļaujot administratīvās telpas un teritorijas), kas atrodas Ventspilī, Sarkanmuižas dambī 25a, un tā uzraudzībā esošās muitas kontroles zonu teritorijas.

3. Par muitas kontroles zonu VID Kurzemes reģionālās iestādes Muitas pārvaldes Augškurzemes muitas kontroles punktu daļas Ventspils naftas muitas kontroles punkta (kods 0317) teritoriju (neiekļaujot administratīvās telpas un teritorijas), kas atrodas Ventspilī, Dzintaru ielā 92, un tā uzraudzībā esošās muitas kontroles zonu teritorijas.

4. VID Kurzemes reģionālās iestādes direktoram, saskaņojot ar attiecīgo teritoriju valdītājiem, apstiprināt muitas kontroles zonu teritoriju plānus.

5. VID Kurzemes reģionālajai iestādei valsts robežas šķērsošanas vietās esošās muitas kontroles zonu robežas saskaņot ar Valsts robežsardzes Ventspils pārvaldi.

6. Muitas kontroles zonu valdītājiem nodrošināt muitas kontroles zonu robežu apzīmēšanu ar VID noteikta parauga informācijas zīmēm.

7. VID Kurzemes reģionālajai iestādei informēt Ventspils pilsētas domi par rīkojumā noteikto.

8. Rīkojums stājas spēkā pēc tā publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors Dz.Jakāns

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!