• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2005., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102052

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

22.02.2005., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

NORD.PNG (131911 bytes)

Paziņojums par akcionāru sapulci


Paziņojam, ka akciju sabiedrības “Rīgas ostas elevators”, juridiskā adrese: Andrejostas iela 14, Rīga, akcionāru sapulce notiks 2005.gada 15.aprīlī pulksten 14 Rīgā, Andrejostas ielā 14.
Darba kārtībā:
1. Valdes ziņojums.
2. Padomes ziņojums.
3. Gada pārskata apstiprināšana par 2004.gadu.
4. 2004.gada budžeta un 2005.gada budžeta plāna apstiprināšana.
5. Revidenta apstiprināšana.
6. Dažādi jautājumi.
Akcionāru reģistrēšana notiks sapulces norises vietā Rīgā, Andrejostas ielā 14, 2005.gada 15.aprīlī no pulksten 12 līdz 14.
Ar lēmumu projektiem var iepazīties no 2005.gada 1.aprīļa darbdienās no pulksten 10 līdz 12 Rīgā, Andrejostas ielā 14.
A/s “Rīgas ostas elevators” akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu uz akcionāru pilnsapulci savam vērtspapīru konta turētājam ne vēlāk kā līdz 2005.gada 4.aprīlim (ieskaitot).

A/s “Rīgas ostas elevators” valde

Paziņojums par akcionāru pilnsapulci

Likvidējamās LSEZ akciju sabiedrības “Liepājas eļļas ekstrakcijas rūpnīca” likvidācijas komisija paziņo, ka 2005.gada 23.martā pulksten 11 Liepājā, Sliežu ielā 4, notiks akcionāru sapulce ar šādu darba kārtību:
1. Gada pārskata apstiprināšana.
2. Rīcība ar a/s mantu.
3. Likvidācijas pabeigšana.
4. Citi jautājumi.
Pilnsapulcē akcionāri var piedalīties personīgi vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. LSEZ a/s “Liepājas eļļas ekstrakcijas rūpnīca” akcionāriem, kuri vēlas piedalīties pilnsapulcē, jābloķē akcijas vērtspapīru kontos pēc stāvokļa uz 2005.gada 14.martu. Dereģistrēto akciju īpašniekiem vai to pārstāvjiem/ pilnvarniekiem, kuri nevarēs uzrādīt vērtspapīru konta turētāja izdotu kvīti par akciju bloķēšanu uz pilnsapulci, nebūs balsstiesību pilnsapulcē.
Akcionāriem, kuri dereģistrējuši akcijas, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par vērtspapīru bloķēšanu uz pilnsapulci. Akcionāriem, kuri akcijas nav dereģistrējuši, jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments.
Akcionāra pārstāvim vai pilnvarniekam reģistrējoties jāuzrāda notariāli apstiprināta rakstiska pilnvara, pārstāvja/pilnvarnieka pase vai personu apliecinošs dokuments un gadījumā, ja pārstāvamā akcionāra akcijas ir dereģistrētas - vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par vērtspapīru bloķēšanu uz pilnsapulci.
Ar pilnsapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri no 2005.gada 1.marta līdz 22.martam katru darba dienu no pulksten 10 līdz 14 var iepazīties advokātu biroja “Kreics & Partneri” telpās Avotu ielā 11, Liepājā.

INFORMĀCIJA PAR AS “LATVIJAS KUĢNIECĪBA”

Akciju sabiedrība “Latvijas kuģniecība” (vienotais reģ.nr.40003021108) informē, ka 2005.gada 11.februārī AS “Latvijas kuģniecība” ārkārtas akcionāru sapulce ievēlēja AS “Latvijas kuģniecība” padomi šādā sastāvā: Pēteris Putniņš, Aldis Āķis, Laimonis Junkers, Vladimirs Krastiņš, Olga Pētersone, Uldis Pumpurs, Andris Linužs, Vladimirs Solomatins, Ansis Sormulis, Mamerts Vaivads. Padome no sava vidus par padomes priekšsēdētāju ievēlēja Uldi Pumpuru un par padomes priekšsēdētāja vietniekiem Olgu Pētersoni un Andri Linužu.
AS “Latvijas kuģniecība” padome 2005.gada 14.februārī ir atsaukusi no amata AS “Latvijas kuģniecība” valdes locekļus Alvi Akmeni, Aivaru Enkuzenu un Valēriju Godunovu un AS “Latvijas kuģniecība” valdes locekļa amatā ievēlējusi Solvitu Deglavu, Gunti Tīrmani, Ilvu Purēnu un Viktoru Gavriļenko.
AS “Latvijas kuģniecība” valde ir iesniegusi izmaiņas padomes un valdes sastāvā reģistrācijai LR Uzņēmumu reģistrā. LR Uzņēmumu reģistra valsts notārs 2005.gada 17.februārī ir pieņēmis lēmumu atlikt izmaiņu reģistrāciju, pamatojoties uz Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas lēmumu lietā nr. C27042605 Edija Kizenbaha prasībā pret AS “Ventspils nafta”, Deutsche Trust Bank Company Americas, AS “Latvijas kuģniecība”. Tā kā ar minēto tiesas lēmumu uzliktais aizliegums ir vienīgais juridiskais šķērslis AS “Latvijas kuģniecība” padomes un valdes izmaiņu reģistrācijai, izmaiņas AS “Latvijas kuģniecība” pārvaldes institūcijās uzskatāmas par likumīgām un tiks reģistrētas LR Uzņēmumu reģistrā pēc minētā aizlieguma atcelšanas. 11.02.2005. ievēlētās AS “Latvijas kuģniecība” padomes un 14.02.2005. ievēlētās valdes lēmumi ir likumīgi un spēkā esoši.
Ar šo paziņojumu arī brīdinām, ka jebkuri atcelto AS “Latvijas kuģniecība” pārvaldes institūciju – padomes un valdes – pieņemtie lēmumi ir nelikumīgi un ir spēkā neesoši.

AS “Latvijas kuģniecība” padome un valde

Paziņojums par LOK Ģenerālās asamblejas sesiju

Latvijas Olimpiskās komitejas Izpildkomiteja paziņo, ka LOK Ģenerālās asamblejas sesija notiks 2005.gada 22.martā plkst.16.00 (reģistrācija no plkst.15.00) SAS Radisson Daugava Hotel Kuģu ielā 24, Rīgā.
Darba kārtībā:
1.LOK prezidenta pārskats.
2.Par gatavošanos XX Ziemas olimpiskajām spēlēm Torino.
3.Revīzijas komisijas ziņojums par 2004.gada budžeta izpildi.
4.Par 2005.gada budžetu.
5.Dažādi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!