• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar labklājības ministri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2005., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

22.02.2005., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar labklājības ministri

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piektdien, 18.februārī, Rīgas pilī tikās ar labklājības ministri Dagniju Staķi, lai pārrunātu sociālo jautājumu aktualitātes un Labklājības ministrijas ieceres šajā jomā.
Sarunā abas puses uzsvēra nepieciešamību turpināt darbu, lai izskaustu “aplokšņu algu” problēmu, kas tieši saistīta ar cilvēku nodarbinātību un sociālo garantiju jautājumiem. V.Vīķe-Freiberga un D.Staķe bija vienisprātis, ka jāpastiprina sadarbība starp atbildīgajām valsts institūcijām, lai novērstu šo problēmu.
Sarunā akcentēta arī profilakses nozīmība invaliditātes jautājumos. “Ir jādara viss, lai pēc iespējas izslēgtu kādas personas risku kļūt par invalīdu, un šeit ir būtisks tālākais darbs darba vietu drošības, kā arī veselības un citos jautājumos,” sacīja ministre. Ministre informēja prezidenti par ministrijas darbību un rezultātiem pensiju izmaksu, jauno māmiņu pabalstu, nodarbinātības, sociālās integrācijas politikā. Tikšanās laikā apspriesti arī jautājumi, kas saistīti ar valsts un pašvaldību sadarbību iedzīvotāju pabalstu nodrošināšanā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!