• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 23. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2005., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102198

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

23.02.2005., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 23. februārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Eiropas Komisijas (EK) komisāru Andri Piebalgu EK telpās.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Beļģijas premjerministru Giju Verhofstatu.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis uzaicinājis ASV vēstnieci Latvijā Ketrinu Todu-Beiliju doties izbraukuma vizītē uz Jelgavas un Bauskas rajoniem. Pasākuma ietvaros Aigars Kalvītis iepazīstinās Ketrinu Todu-Beiliju ar Latvijas kultūras vērtībām, apmeklējot Rundāles pili un Mežotnes pili, kā arī Jelgavas rajonā apciemos zemnieku saimniecību “Rudeņi”. Brauciena laikā Ministru prezidents un ASV vēstniece Latvijā neformālā gaisotnē pārrunās Latvijas un ASV sadarbības jautājumus.

Paredzēta ārlietu ministra Arta Pabrika oficiālā vizīte Turcijā. Vizītes laikā ārlietu ministrs tiekas ar Turcijas prezidentu Ahmetu Nedždetu Sezeru, Turcijas premjerministra vietnieku un ārlietu ministru Abdulu Gilu, Turcijas Nacionālās asamblejas spīkeru Bulentu Arinku, kā arī ar Turcijas un Latvijas parlamentu sadarbības grupas vadītāju Osmanu Akmanu. Ankarā ministrs apmeklē Ataturka muzeju un viesojas Bilkentas universitātē. A.Pabrikam paredzēta intervija Turcijas vadošajā televīzijas kanālā “NTV”.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadību, lai pārrunātu korupcijas izskaušanas jautājumus tieslietās.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Apvienoto Nāciju Organizācijas Latvijas biroja vadītāju Initu Pavloviču, lai runātu par Veselības ministrijas un ANO pašreizējo un turpmāko sadarbību.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš kopā ar finanšu ministru Oskaru Spurdziņu tiekas ar Eiropas Padomes Attīstības bankas viceprezidentu Krištofu Neru un valsts menedžeri Marju Sepalu.

Finanšu ministrijā notiek Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta īstenošanas Uzraudzības padomes sēde, ko vada finanšu ministrs Oskars Spurdziņš.

Briselē Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis piedalās Eiropas Savienības Reģionu komitejas 58.plenārsēdē.

Rīgas Ekonomikas augstskolā notiek Stohkolmā aizsāktā semināra otrā daļa. Seminārā piedalās divi augstskolas pētnieki - Roberts Ķīlis, kurš prezentē savu nesen veikto pētījumu par biznesa vides uztveres atšķirībām krievu un latviešu uzņēmējiem, un Vjačeslavs Dombrovskis ar savu skatījumu uz Latvijas ekonomikas attīstības aktualitātēm.

Reģionālās attīstības un paš-valdību lietu ministrijā notiek seminārs “Diskusija par mājokļu politikas pamatnostādnēm”. Semināru atklāj valsts sekretāre Ilze Kukute.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!