• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pret nabadzību un sociālo atstumtību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2005., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102201

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sadārdzinājušās ražošanas izmaksas

Vēl šajā numurā

23.02.2005., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pret nabadzību un sociālo atstumtību

Vakar Labklājības ministrijā (LM) notika “Latvijas Nacionālā rīcības plāna nabadzības un sociālās atstumtības mazināšanai (2004 – 2006)” īstenošanas pārraudzības komitejas (attēlā) ārpuskārtas sēde

NABADZIBA.PNG (102925 bytes)
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Komitejas locekļi tika iepazīstināti ar Eiropas Komisijas (EK) ziņojumu par sociālo iekļaušanu jaunajās Eiropas Savienības dalībvalstīs, kā arī neatkarīgā eksperta ziņojumiem par Latvijas rīcības plāna sagatavošanas un tā izpildes pārraudzības procesu.
Īpašā pārraudzības komiteja izveidota, lai sekmētu “Latvijas Nacionālā rīcības plāna nabadzības un sociālās atstumtības mazināšanai” īstenošanu.
Komitejas locekļi ir pārstāvji no visām atbildīgajām ministrijām, no nevalstiskajām organizācijām – Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācijas “Sustento”, Līvānu fonda “Baltā māja”, čigānu biedrības “Gloss”, Latvijas Pensionāru federācijas, Latvijas Bērnu fonda, kā arī no Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas, Valsts probācijas dienesta, Valsts policijas un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!