• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vēlēšanu iecirkņu darbu, sākot ar šodienu, 2.martu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2005., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102711

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zvērinātu tiesu izpildītāju institūcijas sakārtošanu

Vēl šajā numurā

02.03.2005., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vēlēšanu iecirkņu darbu, sākot ar šodienu, 2.martu

Šodien, 2.martā, Latvijā darbu sāk visi 952 pašvaldību vēlēšanu iecirkņi.
Priekšvēlēšanu laikā vēlēšanu iecirkņos vēlētāji varēs iepazīties ar savā pašvaldībā vēlēšanām pieteiktajiem deputātu kandidātu sarakstiem, priekšvēlēšanu programmām, ziņām par kandidātiem un balsošanas kārtību.
Tāpat šajā laikā vēlēšanu iecirkņos jāpiesaka arī balsošana vēlētāju atrašanās vietā tiem vēlētājiem, kuri veselības stāvokļa dēļ nevarēs ierasties vēlēšanu iecirknī vēlēšanu dienā.
Savukārt 9., 10. un 11.martā tie vēlētāji, kuri nevarēs nobalsot vēlēšanu dienā, ir aicināti izmantot iespēju nobalsot iepriekš. Iepriekšējās balsošanas laiki šogad pirmo reizi būs vienoti visā Latvijā. Trešdien, 9.martā, vēlēšanu iecirkņi būs atvērti no pulksten 17 līdz 20, ceturtdien, 10.martā, – no pulksten 9 līdz 12, bet piektdien, 11.martā – no pulksten 10 līdz 16.
Savukārt no 2. marta līdz 8.martam, laikā, kad vēlēšanu iecirkņos balsošana nenotiks, vēlēšanu iecirkņi strādās četras stundas dienā pašvaldību vēlēšanu komisiju noteiktajos darba laikos.
Informācijai par vēlēšanu iecirkņu darba laikiem no šodienas jābūt izliktai pie visiem vēlēšanu iecirkņiem un jābūt pieejamai pašvaldībās. Informācija par vēlēšanu iecirkņu darba laikiem jau šobrīd ir pieejama arī Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) mājas lapā www.cvk.lv, kā arī šo un citu informāciju par pašvaldību vēlēšanu kārtību ikviens vēlētājs var uzzināt, piezvanot uz CVK informatīvo tālruni 7049999.

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!