• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstuli no Zambijas vēstnieka. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2005., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103205

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot vēstuli no Īrijas premjerministra

Vēl šajā numurā

09.03.2005., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot akreditācijas vēstuli no Zambijas vēstnieka

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga otrdien, 8.martā, Rīgas pilī saņēma akreditācijas vēstuli no Zambijas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Ņūsteda Lūisa Zimbas (Newstead Lewis Zimba).
Sarunā Zambijas vēstnieks sveica Latvijas pilntiesīgo dalību NATO un Eiropas Savienībā, uzsverot, ka Eiropa ar jauno dalībvalstu uzņemšanu ir ieguvusi jaunu identitāti. Latvijas prezidente sacīja, ka Eiropas turpmākajai dinamiskai izaugsmei ir jāizlīdzsvaro ES vidējais labklājības līmenis un reģionu attīstība. Viņa arī pauda pārliecību, ka paplašinātā Eiropa arvien turpinās dinamisku izaugsmi un panāks jaunu konkurētspējas līmeni pasaulē.
Pārrunājot abu valstu sadarbības iespējas, Ņ.L.Zimba sacīja, ka Zambija ir ieinteresēta reformu pieredzes pārņemšanā no Latvijas, tajā skaitā vides, tūrisma, veselības, izglītības un uzņēmējdarbības jomā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!