• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pieņemot atvadu vizītē Slovākijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2005., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103210

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot akreditācijas vēstuli no Čīles vēstnieka

Vēl šajā numurā

09.03.2005., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pieņemot atvadu vizītē Slovākijas vēstnieku

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 8.martā, Rīgas pilī atvadu vizītē pieņēma Slovākijas vēstnieku Latvijā Jozefu Dravecki, izsakot viņam pateicību par veikumu abu valstu attiecību stiprināšanā un diplomātiskā korpusa vecākā pienākumu pildīšanā.
Vēstnieks pauda gandarījumu, ka viņa kadences laikā ir atvērta Slovākijas vēstniecība Latvijā, pūliņi veltīti abu valstu likumdošanas bāzes paplašināšanai, ekonomisko, kultūras sakaru izvēršanai, notikušas vairākas augsta līmeņa vizītes, kam vainagojums bija Slovākijas prezidenta valstsvizīte Latvijā šā gada martā.
Abas puses pārrunāja būtisko ES un NATO paplašināšanos, kas pirms gada kā pilntiesīgas dalībnieces šo organizāciju ietvaros iekļāva Latviju un Slovēniju. Lai arī abas valstis nav lielas, tomēr ir būtiski, ka tās piedalās kopīgajā Eiropas kontinenta drošības un izaugsmes procesā, tika atzīts sarunas laikā. V.Vīķe-Freiberga informēja, ka 10.martā līdz ar citiem pasaules līderiem Madridē piedalīsies Madrides kluba rīkotajā sanāksmē par demokrātiju, drošību un terorisma apkarošanu, kas simboliski veltīts Madrides terorisma akta gadadienas pieminēšanai.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!