• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstuli no Čīles vēstnieka. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2005., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103211

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot akreditācijas vēstuli no Zambijas vēstnieka

Vēl šajā numurā

09.03.2005., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot akreditācijas vēstuli no Čīles vēstnieka

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga otrdien, 8.martā, Rīgas pilī saņēma akreditācijas vēstuli no Čīles ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Alvaro Garsijas (Alvaro Garcia).
Tikšanās laikā pārrunātas Latvijas un Čīles politiskās, ekonomiskās aktivitātes, kā arī abu valstu tālākās sadarbības iespējas. Abas puses bija vienisprātis, ka Latvijas dalība ES ir atklājusi jaunu sadarbības tiltu ar Čīli.
Čīles vēstnieks augstu novērtēja Latvijas prezidentes deklarāciju par Otrā pasaules kara beigām un Eiropas nākotni. Abas puses atzīmēja, ka vēstures objektīvas apgūšanas process ir jūtīgs, bet ļoti nepieciešams, lai veidotu pragmatisku nākotni. A.Garsija informēja prezidenti par Čīles pagātnes pārvarēšanas pieredzi pēc komunistiskā režīma krišanas. V.Vīķe-Freiberga un A.Garsija uzsvēra diskusiju un dialoga nepieciešamību, lai atrisinātu pagātnes radītas sarežģītas attiecības starp valstīm vai atsevišķiem reģioniem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!