• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Muitnieku rotācija Latgalē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2005., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103221

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

No misijas atgriežas 114 karavīri

Vēl šajā numurā

09.03.2005., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Muitnieku rotācija Latgalē

No 7.marta 38 Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Latgales reģionālās iestādes muitas amatpersonas pārceltas pienākumu veikšanai citās VID Latgales reģionālās iestādes struktūrvienībās.

MUITA.PNG (80814 bytes)
Tā kā daudzas muitas amatpersonas vienā darba vietā nostrādājušas ilgus gadus, bija nepieciešams veikt rotāciju dienesta iekšienē, lai nepieļautu korporatīvo saišu veidošanos ar klientiem, uzskata VID vadība
Foto: Aigars Jansons, A.F.I

VID ģenerāldirektors Dzintars Jakāns atbalsta lēmumu par muitas darbinieku rotāciju. Viņaprāt, rotācija dienesta ietvaros ir viens no veidiem, kā mazināt korupcijas risku un interešu konflikta rašanās iespējas, tāpēc Galvenās muitas pārvaldes un Latgales reģionālās iestādes vadība kopīgi pieņēmušas lēmumu par muitas amatpersonu rotāciju. Arī turpmāk VID korupcijas risku novēršanai veikšot visus iespējamos kontroles pasākumus.
Kopumā uz citu darbavietu, nemainot darbinieka veicamos pienākumus, plānots pārcelt 51 muitas ierēdni, informē VID Komunikācijas nodaļas priekšnieka vietas izpildītāja Līga Mieze. Šobrīd pārceltas 38 muitas amatpersonas, tajā skaitā 11 muitas kontroles punktu virsuzraugi, 8 muitas maiņas priekšnieki, 17 vecākie muitas uzraugi un muitas uzraugi un 2 sektoru vadītāji. Darbinieku pārcelšana rotācijas kārtībā turpināsies nākamajā nedēļā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!