• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2005. gada 24. februāra lēmums Nr. 46 "Par Noteikumiem par komercdarbībai izmantojamā radiofrekvenču spektra un numerācijas resursu lietošanas tiesību pieprasījumu iesniegšanas kārtību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2005., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103282

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.337

Par drošības naudas uzskaiti rūpnieciski audzētu lašu importam

Vēl šajā numurā

10.03.2005., Nr. 41

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 46

Pieņemts: 24.02.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.46

Rīgā 2005.gada 24.februārī (prot. Nr.10 (219), 11.p.)

Par Noteikumiem par komercdarbībai izmantojamā radiofrekvenču spektra un numerācijas resursu lietošanas tiesību pieprasījumu iesniegšanas kārtību

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma spēkā stāšanās likuma 17.panta pirmo daļu un pamatojoties uz Elektronisko sakaru likuma 8.panta otro daļu un 47.panta trešo daļu un likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9.panta otro daļu, padome nolemj:
1. Apstiprināt Noteikumus par komercdarbībai izmantojamā radiofrekvenču spektra un numerācijas resursu lietošanas tiesību pieprasījumu iesniegšanas kārtību (pielikumā).
2. Noteikt, ka šī lēmuma 1.punktā minētie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
3. Ar šī lēmuma 1.punktā minēto noteikumu stāšanos spēkā spēku zaudē Radiofrekvenču spektra izmantošanas noteikumi uzņēmējdarbībai (komercdarbībai) telekomunikāciju nozarē, kas apstiprināti Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2002.gada 2.oktobra sēdē (protokola Nr.54 (84) 6.p.) (“Latvijas Vēstnesis”, 2002, 145.nr.) un grozīti ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2004.gada 5.februāra lēmumu Nr.37 (“Latvijas Vēstnesis”, 2004, 20.nr.).
Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja I.Šteinbuka

 

APSTIPRINĀTS
ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes
2005.gada 24.februāra lēmumu Nr.46, protokola Nr.10 (219), 11.p.

Noteikumi par komercdarbībai izmantojamā radiofrekvenču spektra un numerācijas resursu lietošanas tiesību pieprasījumu iesniegšanas kārtību

Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 47.panta trešo daļu

I. Vispārīgie jautājumi

1. Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā elektronisko sakaru komersanti (turpmāk tekstā – komersanti) Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (turpmāk tekstā – Komisija) iesniedz radiofrekvenču spektra un numerācijas lietošanas tiesību pieprasījumus.
2. Komercdarbībai izmantojamā radiofrekvenču spektra un numerācijas resursu lietošanas tiesību pieprasījumu var iesniegt komersants, kurš ir nosūtījis Komisijai reģistrācijas paziņojumu normatīvajos aktos paredzētajā kārtībā vai ir reģistrēts elektronisko sakaru komersantu sarakstā.

II. Komercdarbībai izmantojamā radiofrekvenču spektra lietošanas tiesību pieprasījuma iesniegšana

3. Radiofrekvenču spektra lietošanas tiesību piešķiršanai komercdarbībai komersanti Komisijā iesniedz precīzi un pil-nīgi aizpildītu rakstveida pieprasījumu par radiofrekvenču spektra lietošanas tiesību piešķiršanu komercdarbībai (1.pielikums).
4. Par komersanta iesniegtā pieprasījuma saņemšanas dienu tiek uzskatīta diena, kad Komisijā ir reģistrēts komersanta iesniegtais precīzi un pilnīgi aizpildītais šo noteikumu 3.punktā minētais pieprasījums, kas satur visu šo noteikumu 1.pielikumā prasīto informāciju.
5. Komisijai ir tiesības pieprasīt komersantam precizēt pieprasījumā iekļauto informāciju, lai varētu izskatīt jautājumu par radiofrekvenču spektra lietošanas tiesību piešķiršanu.
6. Ja komersants atsakās no tam piešķirto radiofrekvenču spektra lietošanas tiesību daļējas vai pilnīgas tālākas izmantošanas, tas iesniedz Komisijai rakstveida pieprasījumu radiofrekvenču spektra lietošanas tiesību anulēšanai (2.pielikums).

III. Komercdarbībai izmantojamās numerācijas resursu lietošanas tiesību pieprasījuma iesniegšana

7. Numerācijas resursu lietošanas tiesību piešķiršanai vai rezervēšanai komersanti Komisijā iesniedz precīzi un pilnīgi aizpildītu rakstveida pieprasījumu par numerācijas resursu lietošanas tiesību piešķiršanu vai rezervēšanu (3.pielikums).
8. Par komersanta iesniegtā pieprasījuma saņemšanas dienu tiek uzskatīta diena, kad Komisijā ir reģistrēts komersanta iesniegtais precīzi un pilnīgi aizpildītais šo noteikumu 7.punktā minētais pieprasījums, kas satur visu šo noteikumu 3.pielikumā prasīto informāciju.
9. Komisijai ir tiesības pieprasīt komersantam precizēt pieprasījumā iekļauto informāciju, lai varētu izskatīt jautājumu par numerācijas resursu lietošanas tiesību piešķiršanu.
10. Ja komersants atsakās no tam piešķirto numerācijas resursu lietošanas tiesību daļējas vai pilnīgas tālākas izmantošanas, tas iesniedz Komisijai rakstveida pieprasījumu numerācijas resursu lietošanas tiesību anulēšanai (4.pielikums).

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja I.Šteinbuka

1.PNG (91795 bytes)

2.PNG (193473 bytes)

3.PNG (99772 bytes)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!