• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2005., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103303

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

10.03.2005., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

LG.PNG (115581 bytes)

KONKURSS VALSTS PROGRAMMĀ

Bērnu un ģimenes lietu ministrija izsludina konkursu Valsts programmā bērnu un ģimenes stāvokļa uzlabošanai 2005.gadam paredzētā projekta “Atbalsts ģimenēm ar bērniem krīzes situācijā” īstenošanai.
Projekta mērķis ir izvēlēties pašvaldības iestādi, uzņēmējsabiedrību vai nevalstisko organizāciju, kas nodrošinātu ģimenes atbalsta un/vai krīžu centru izveidi atbilstoši Valsts programmai bērnu un ģimenes stāvokļa uzlabošanai 2005.gadā izvirzītajiem mērķiem.
Pretendenta izvēles metode – konkurss.
Pretendentu pieteikšanās – līdz 2005.gada 10.aprīlim.
Prasības pretendentiem, kā arī konkursa norises kārtība noteikta konkursa nolikumā “Atbalsts ģimenēm ar bērniem krīzes situācijā”.
Pretendenti ar konkursa nolikumu var iepazīties un to saņemt Bērnu un ģimenes lietu ministrijā Rīgā, Basteja bulvārī 14, 3.stāvā, katru darbdienu no pulksten 8.30 līdz 17, kā arī ministrijas mājas lapā: http://www.bm.gov.lv.
Kontakttālrunis 7356481.

Konkursa rezultāti

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka ar tās 2005.gada 24.februāra lēmumu nr.37 SIA “RATIKO” atzīta par uzvarētāju konkursā apraides atļaujas (licences) saņemšanai televīzijas programmas apraidei decimetru diapazona televīzijas programmu izplatīšanas kanālā Limbažos.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!