• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par cilvēku meklēšanas un glābšanas jūrā akciju Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2005., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103449

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ekonomikas ministra un uzņēmēju tikšanos

Vēl šajā numurā

11.03.2005., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par cilvēku meklēšanas un glābšanas jūrā akciju Rīgā

Ceturtdien, 10. martā, Jūras spēku Krasta apsardzes dienests(JS KAD) kopā ar Valsts ugunsdzēsības glābšanas dienestu (VUGD) un Katastrofu medicīnas centru turpināja iepazīstināt zvejniekus, zivsaimniekus, kuģu kapteiņus ar meklēšanas un glābšanas darbu organizāciju jūrā un glābšanas dienestu savstarpējo sadarbību negadījumos.
Informatīvais seminārs notika Latvijas Zivsaimnieku asociācijā, kurā bija sapulcējušies Rīgas rajona zvejnieki, Latvijas Jūras administrācijas un Valsts vides dienesta Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes pārstāvji. JS KAD priekšnieks jūras kapteinis Hermanis Černovs sadarbībā ar VUGD Operatīvās vadības pārvaldes majoru Vladimiru Aleksejevu un KMC Medicīnisko resursu daļas vadītāju dakteri Rutu Jakušonoku pasākuma dalībniekiem sniedza pārskatu par meklēšanas un glābšanas operāciju jūrā organizēšanu, glābšanas dienestu sakaru punktiem, aprīkojumu un to pielietošanas iespējām avārijas gadījumos jūrā. Jūras kapteinis H. Černovs parādīja zvejniekiem un zivsaimniekiem, kā darbojas globālās jūras negadījumu un drošības sistēma, jūras novērošanas sistēma un citi KAD tehniskie resursi, ar kuru palīdzību Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centra koordinatori 24 stundas diennaktī seko līdzi kuģošanai Latvijas ūdeņos.
Sapulcējušies zvejnieki bija ļoti pateicīgi akcijas rīkotājiem, ka Latvijas valsts glābšanas dienesti rūpējas par zvejnieku drošību, kā arī paši zvejnieki sniedza noderīgu informāciju glābšanas dienestu darba uzlabošanai.

Jūras spēku Krasta apsardzes dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!