• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akciju sabiedrību "Rīgas siltums". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2005., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103456

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par cilvēku meklēšanas un glābšanas jūrā akciju Rīgā

Vēl šajā numurā

11.03.2005., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akciju sabiedrību “Rīgas siltums”

Lai novērstu iedzīvotāju maldināšanu ar Rīgas domes priekšsēdētāja Gundara Bojāra kļūdaini sniegto informāciju attiecībā uz AS “Rīgas siltums” iespējamo privatizāciju, Ekonomikas ministrija pauž savu viedokli par šo jautājumu.
Ekonomikas ministrija norāda, ka AS “Rīgas siltums” nekad nav bijusi iekļauta ne neprivatizējamo, ne privatizējamo objektu sarakstā.
Valdības deklarācijā par Aigara Kalvīša vadītā Ministru kabineta darbu un Ekonomikas ministrijas izstrādātajā “Valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas un privatizācijas sertifikātu izmantošanas pabeigšanas likumprojektā” ir minēti tie uzņēmumi, kuri privatizācijai vai pārdošanai vispār netiks pakļauti – “Latvijas pasts”, “Latvenergo”, “Latvijas dzelzceļš”, Rīgas lidosta un “Latvijas valsts meži”. Minētie uzņēmumi ir simtprocentīgi valsts uzņēmumi.
Kā zināms, AS “Rīgas siltums” nav simtprocentīgs valsts uzņēmums, bet valstij šajā uzņēmumā pieder tikai 49% akciju. AS “Rīgas siltums” valsts kapitāla daļu turētāja ir Privatizācijas aģentūra.
Lēmumu par jebkura uzņēmuma valsts kapitāla daļu privatizāciju var pieņemt tikai Ministru kabinets, savukārt lēmumu par pašvaldības kapitāla daļu privatizāciju pieņem tikai pašvaldība.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!