• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdība lepojas ar paveikto. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2005., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103469

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vidējai izglītībai jākļūst par normu

Vēl šajā numurā

11.03.2005., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdība lepojas ar paveikto

01KALV.PNG (54069 bytes)
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Aigars Kalvītis: “Panākumu avots – valdība strādā ļoti konstruktīvā gaisotnē.”

Šīs valdības darbu raksturo konstruktīvs dialogs ar partneriem – tā par valdības pirmajām 100 dienām vakardienas, 10. marta, preses konferencē teica Ministru prezidents Aigars Kalvītis. Ar saskaņu koalīcijas partneru starpā premjerministrs skaidro to, ka valdībai šajā īsajā laikā izdevies panākt to, ko nav varējušas izdarīt nedz iepriekšējās valdības, nedz Saeimas. Kā piemēri tika minēti iesāktās reformas veselības aprūpē, uz Saeimu nosūtīti grozījumi Enerģētikas likumā, lai varētu sākt energotirgus liberalizāciju. Valdība ir pieņēmusi jaunu enerģētikas tirgus likumprojektu, kas nodots apspriešanai Saeimā. Ciešā dialogā ar Ekonomikas ministriju apspriešanai Saeimā nodots likumprojekts par privatizācijas pabeigšanu. “Panākumu avots – valdība strādā ļoti konstruktīvā gaisotnē, mēs esam vienoti darbam.” A.Kalvītis uzsvēra, ka valdība nākotnē spēs veikt tos darbus, ko no tās sagaida sabiedrība.
Atbildot uz jautājumu, kā Ministru prezidents vērtē Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbu, atbilde bija – visumā labi. Taču tūlīt sekoja piebilde, ka par biroja darbu saņemts daudz sūdzību, tādēļ ir iecere veidot konsultatīvu padomi KNAB darba uzraudzīšanai.
Runājot par pašvaldību vēlēšanām, Ministru prezidents prognozēja labējo spēku uzvaru.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!