• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sabiedrības līdzdalību Lisabonas stratēģijas vidusposma izvērtēšanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2005., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103479

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 1991.gada barikāžu dalībnieku ieguldījumu Latvijas neatkarības atgūšanā

Vēl šajā numurā

11.03.2005., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sabiedrības līdzdalību Lisabonas stratēģijas vidusposma izvērtēšanā

Ārlietu ministrija un Lisabonas stratēģijas vadības grupa rosina nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvjus, sociālos partnerus un citus interesentus piedalīties diskusijā par Lisabonas stratēģijas vidusposma izvērtējumu, kas notiks 14.martā no pulksten 9.30 līdz 11 Ārlietu ministrijas telpās Brīvības bulvārī 36, Rīgā.
Lisabonas stratēģija ir 2000.gada Lisabonas Eiropadomes apstiprināts Eiropas Savienības stratēģiskās attīstības dokuments, kas nosaka ES ekonomiskās attīstības virzienus līdz 2010.gadam. Stratēģijas pamatmērķis ir panākt, lai līdz 2010.gadam ES kļūtu par konkurētspējīgāko ekonomisko bloku pasaulē. Latvija savās pozīcijās par prioritārajām jomām Lisabonas stratēģijas ieviešanā vienmēr uzsvērusi zināšanu sabiedrības izveidošanu, iekšējā tirgus pilnveidošanu, komercdarbības vides maziem un vidējiem uzņēmumiem uzlabošanu, nodarbinātības veicināšanu, infrastruktūras attīstību un vides ilgtspējību.
22. un 23.marta Eiropadomē paredzēta Lisabonas stratēģijas vidusposma izvērtēšana, lai lemtu par stratēģijas īstenošanas uzlabošanu. Tā kā Lisabonas stratēģijas vadības grupa šobrīd apspriešanai Eiropadomē izstrādā Latvijas pozīciju, noderīgi būtu dzirdēt arī NVO pārstāvju, sociālo partneru un citu interesentu komentārus.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments





Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!