• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno Valsts zemes dienesta ģenerāldirektoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.2005., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103622

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Rīgas Brāļu kapu rekonstrukciju

Vēl šajā numurā

15.03.2005., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno Valsts zemes dienesta ģenerāldirektoru

Jaunais Valsts zemes dienesta (VZD) ģenerāldirektors Mārtiņš Lazdovskis amata pienākumus sāks pildīt šodien, 15.martā. Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa kopā ar ministrijas vadību otrdienas rītā iepazīstinās VZD centrālā aparāta kolektīvu ar jauno ģenerāldirektoru.
Valdība pagājušajā nedēļā piekrita tieslietu ministres S. Āboltiņas priekšlikumam un par VZD ģenerāldirektoru iecēla M. Lazdovski, kurš līdz pārcelšanai amatā bija Lauku atbalsta dienesta direktores vietnieks, Atbalsta departamenta direktors.
Pārcelšanu amatā tieslietu ministre pamato ar nepieciešamību iespējami ātrāk nodrošināt Valsts zemes dienesta efektīvu darbu, jo kopš janvāra sākuma Valsts Zemes dienesta ģenerāldirektora amats bija vakants un piemērota kandidāta atrašana valsts pārvaldē bija viens no labas pārvaldības pamatprincipiem.
Turklāt tieslietu ministre S.Āboltiņa uzskata, ka jauns vadītājs bija jāieceļ tieši tagad arī tādēļ, lai viņš varētu līdzdarboties VZD institucionālās attīstības koncepcijas izstrādāšanā, ko valdība Tieslietu ministrijai uzdevusi veikt līdz šā gada 1.jūnijam.
VZD ir tieslietu ministra pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kas īsteno valsts zemes politiku.

Sandris Sabajevs, tieslietu ministres preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!