• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Lietuvas tautu valstiskuma atjaunošanas gadadienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.2005., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103630

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.03.2005., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Lietuvas tautu valstiskuma atjaunošanas gadadienā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 11.martā nosūtīja Lietuvas Republikas prezidentam Valdam Adamkum vēstuli, kurā apsveic savu kolēģi un visu Lietuvas tautu valstiskuma atjaunošanas 15.gadadienā.
Vēstulē prezidente raksta:
“Latvijas tautas un savā vārdā sirsnīgi sveicu jūs, prezidenta kungs, un visu mūsu brāļu tautu Lietuvas valstiskuma un brīvības atjaunošanas 15. gadadienā!
Jūsu tautas varonīgā cīņa par Lietuvas brīvību iedvesmoja un rādīja paraugu visām apspiestajām Baltijas reģiona tautām. Tā bija apliecinājums jūsu tautas brīvības garam un nelokāmajam raksturam ceļā uz mērķi. Mums vienmēr ir bijis svarīgs mūsu kopējais Baltijas ceļš, kurā stāvējām plecu pie pleca un kura turpinājums iesniedzas nākotnē.
Šis jubilejas gads sakrīt ar kādu citu svarīgu datumu – aprit gads, kopš esam kopīgi partneri Eiropas Savienībā un NATO. Lai šie jaunie izaicinājumi kļūst par mūsu kopējās nākotnes garantiem un apliecinājumu mūsu valstu un tautu auglīgai sadarbībai!”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!