• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Labklājības ministrijas akciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2000., Nr. 310 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10373

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par "Nodarbinātības valsts dienesta" direktora kandidātu

Vēl šajā numurā

05.09.2000., Nr. 310

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Labklājības ministrijas akciju

Labklājības ministrs Andrejs Požarnovs vakar, 4.septembrī, piedalījās interaktīvajā akcijā "Sarunas" un internetā atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem par tematu "Nabadzības ierobežošanas stratēģija — vai tā ir nepieciešama un ko tā dos? (Cik nabadzīgi iedzīvotāji, tik nabadzīga valsts? Vai iespējams tam darīt galu?)".

Akcijas laikā saņemti vairāk nekā desmit jautājumi, replikas un ieteikumi, piemēram, par iztikas līdzekļu deklarācijas aizpildīšanas kārtības maiņu, par plānotā garantētā minimālā ienākuma izmaksas ieviešanu, par pabalstiem un brīvpusdienām skolās, par valsts pabalstiem ģimenēm ar bērniem un citi. Vairākos jautājumos izskanēja bažas par to, vai iespējams sakārtot sociālo vidi bez ekonomiskās augšupejas, kā arī par to, vai, izstrādājot nabadzības ierobežošanas stratēģiju, tiek domāts par valsts gaidāmo ekonomisko attīstību tālākā perspektīvā.

Ar akcijas "Sarunas" saturu var iepazīties Labklājības ministrijas (LM) interneta mājas lapā, kurā ir atrodams arī plašs iepriekšējo "Sarunu" arhīvs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!