• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 16. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.2005., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103766

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien drošības dienesti strādā pastiprinātā režīmā

Vēl šajā numurā

16.03.2005., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 16. martā

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga dodas valstsvizītē uz Vāciju, kur apmeklēs Bonnu, Diseldorfu, Eseni un piedalīsies Latvijas ģenerālkonsulāta atvēršanā bijušajās Latvijas vēstniecības telpās Bonnā.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze uzklausa zemnieku pārdomas un jautājumus pa ministrijas “karsto telefonu”.

Zemkopības ministrijā notiek Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes sēde, kurā zemkopības ministrs Mārtiņš Roze atbild uz lauksaimnieku jautājumiem.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar īpašu uzdevumu ministru elektroniskās pārvaldes lietās Jāni Reiru.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar abu Latvijas ģimenes ārstu asociāciju vadītājām, kā arī ar vairākiem ģimenes ārstiem, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar jauno līgumu slēgšanu par primāro veselības aprūpi no 1.aprīļa, kad stāsies spēkā jaunā “Veselības aprūpes finansēšanas un organizācijas kārtība”.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš piedalās Tautsaimniecības padomes vadības komitejas sēdē.

Kultūras ministre Helēna Demakova darba vizītē Austrijā tiekas ar laikmetīgās mākslas izstādes “Documenta 12” vadītāju Rodžeru M.Burgelu, lai aicinātu iepazīties ar Latvijas mākslinieku darbiem.

Daugavpils rajona padomē notiek Labklājības ministrijas sadarbībā ar Valsts administrācijas skolu rīkots reģionālais seminārs “Eiropas Sociālais fonds – iespējas labām idejām”.

Lietuvas vēstniecībā Latvijā tiek prezentēta Baltijas valstīs notiekošā lauksaimniecības, pārtikas rūpniecības un iepakojuma izstāde “Agrobalt 2005”. Pasākumā piedalās Lietuvas Lauksaimniecības ministrijas un Lietuvas Lauksaimniecības un pārtikas produktu tirgus regulēšanas aģentūras departamentu direktorija un izstādes organizatori “Litexpo” un “IFWexpo Heidelberg GmbH” vadītāji.

Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta telpās Salacgrīvā notiek seminārs par Eiropas Savienības ūdens apsaimniekošanas prasībām un to izpildes iespējām pašvaldībās.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!