• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kongresā vēlēs studentu apvienības galvu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.2005., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103769

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pacientiem ar psihiskām kaitēm savs dienas centrs

Vēl šajā numurā

16.03.2005., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kongresā vēlēs studentu apvienības galvu

Sestdien, 19.martā, Latvijas Studentu apvienība (LSA) vēlēs jaunu prezidentu un viceprezidentu, kā arī pieņems nākamā gada darbības vadlīnijas.

Kongress notiks biznesa augstskolā “Turība”, un tajā piedalīsies 424 delegāti no 29 Latvijas augstskolu studējošo pašpārvaldēm. Kongress ir augstākā LSA lēmējinstitūcija, kurā galvenie ik gadu apspriežamie darba kārtības punkti ir LSA prezidenta un viceprezidenta ievēlēšana un organizācijas nākamā gada darbības vadlīniju noteikšana. Kongresam jāapstiprina arī budžets un konceptuāli lēmumi par LSA attīstību. Šogad tiks apstiprinātas arī izmaiņas LSA statūtos, kas ir būtiskas turpmākajai organizācijas darbībai.
Šogad prezidenta amatam ir izraudzīti divi kandidāti – Ivars Lukaševičs (Latvijas Universitātes Studentu padomes vadītājs) un Uldis Luckāns (Rīgas Ekonomikas augstskolas students). Viceprezidenta amatam izvirzīti Jānis Nebars (Banku augstskolas studentu padomes vadītājs) un Dainis Jakovels (Rīgas Tehniskās universitātes students).

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!