• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 10. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2005., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103818

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 14. marta sēdē

Vēl šajā numurā

17.03.2005., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 10. marta sēdē

1. Izskatīja deputāta M.Gulbja iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam M.Gulbim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 17.martā.
2. Izskatīja deputāta A.Radzeviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu šā gada 10.martā. Saeimas Kārtības ruļļa 8.panta 1.punkts nosaka, ka deputāts drīkst nepiedalīties Saeimas darbā ne ilgāk kā vienu nedēļu, iepriekš par to paziņojot Prezidijam un izprasot atvaļinājumu. Šīs tiesības viņš var izmantot vienu reizi sesijas laikā. Sakarā ar to, ka deputātam A.Radzevičam šā gada 3.martā Saeima jau piešķīra neapmaksātu atvaļinājumu, Saeimas Prezidijs nolēma minēto iesniegumu noraidīt.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Feldmane iekļauta Latvijas un Čīles parlamentu sadarbības grupā.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Feldmane iekļauta Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupā.
5. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Iedzīvotāju demogrāfiskās apakškomisijas priekšsēdētājas S.Ķikustes un šīs apakškomisijas sekretāra V.Orlova iesniegumu par komandējumu uz Dublinu (Īrija) no 2005.gada 30.marta līdz 2.aprīlim.
6. Izskatīja Saeimas Kancelejas direktora M.Steina iesniegumu par deputātes A.Seiles ierosinājumu. Prezidijs uzdeva Saeimas Kancelejai sagatavot atbildi deputātei A.Seilei par to, kā iespējams saņemt personisko korespondenci, kā arī informēt pārējos Saeimas deputātus par minēto jautājumu.
7. Prezidijs nolēma atbalstīt projekta “Baltijas brīvības ceļš” darba grupas locekļa J.Karlsona iesniegumu par iespēju piešķirt autobusu Lietuvas Republikas Seima uzlūgto astoņu Latvijas Republikas Saeimas bijušo deputātu un projekta “Baltijas brīvības ceļš” rīcības komitejas locekļu braucienam uz Viļņu šā gada 11.martā. Prezidijs uzdeva Saeimas Kancelejai veikt nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu šā iesnieguma izpildi.
8. Izskatīja deputāta P.Kļaviņa iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 10.marta sēdē.
9. Apstiprināja komandējumus:
1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam, komisijas locekļiem V.Orlovam, A.Kāpostam un komisijas konsultantei L.Stelpei uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 16. un 17.martā;
2) Tehnikas nodaļas vadītājam G.Grigoram, vecākajiem speciālistiem A.Drozdovskim un V.Savickim uz Frankfurti (Vācija) no 2005.gada 5.aprīļa līdz 10.aprīlim;
3) Eiropas lietu komisijas konsultantam I.Solimam uz Tbilisi (Gruzija) no 2005.gada 12.marta līdz 19.martam;
4) Ārlietu komisijas locekļiem S.Goldei, S. Ķikustei, Aizsardzības un iekšlietu komisijas loceklei L.Mūrniecei un Eiropas lietu komisijas konsultantei A.Seržānei uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 14. un 15.martā;
5) Stenogrammu nodaļas tulkiem J.Lubiņam un S.Strikauskai uz Tamperi (Somija) no 2005.gada 3.augusta līdz 6.augustam;
6) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Kiršteinam un Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas vietniekam I.Aizstrautam uz Reikjavīku (Islande) no 2005.gada 1.aprīļa līdz 4.aprīlim.
10. Saeimas Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu Saeimas sekretāram J.Šmitam uz Telavivu (Izraēla) no 2005.gada 2.aprīļa līdz 12.aprīlim sakarā ar to, ka tas nav saistīts ar parlamentāru uzaicinājumu. Prezidijs nolēma attaisnot Saeimas sekretāra J.Šmita kavējumu minētajā laikā.
11. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputāta B.Cileviča pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2005.gada 1.marta līdz 3.martam;
2) Saeimas sekretāra J.Šmita pārskatu par komandējumu uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2005.gada 3.februāra līdz 5.februārim;
3) Saeimas sekretāra J.Šmita pārskatu par komandējumu uz Budapeštu (Ungārija) no 2005.gada 10.februāra līdz 12.februārim;
4) Eiropas lietu komisijas vecākā konsultanta I.Solima pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 27.februāra līdz 2.martam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!