• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Parakstot rīkojumu par darba grupas izveidi, lai izvērtētu Latvijas Televīzijas ēkas uzturēšanas izmaksas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2005., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103863

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot vēstuli no Islandes premjerministra

Vēl šajā numurā

17.03.2005., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Parakstot rīkojumu par darba grupas izveidi, lai izvērtētu Latvijas Televīzijas ēkas uzturēšanas izmaksas

Ministru prezidents Aigars Kalvītis 16.martā parakstījis rīkojumu par darba grupas izveidi, lai izvērtētu Latvijas Televīzijas ēkas uzturēšanas izmaksas un jaunas ēkas būvniecības nepieciešamību, kā arī izstrādātu rīcības plānu ekonomiskas un mūsdienīgas sabiedriskās televīzijas kompleksa izveidošanai.
Par darba grupas vadītāju iecelts Edgars Jaunups, Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs. Darba grupā darbosies: Valentīna Andrējeva, Finanšu ministrijas valsts sekretāre; Ilmārs Šlāpins, Ministru prezidenta padomnieks; Guntis Mačs, Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks; Agris Balodis, valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamie īpašumi” valdes loceklis; Imants Rākins, Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētājs; Ēriks Gailītis, Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētāja ārštata padomnieks tehniskajos jautājumos; Jānis Holšteins, valsts bezpeļņas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Televīzija” ģenerāldirektors; Edgars Kots, valsts bezpeļņas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Televīzija” ģenerāldirektora vietnieks.
Darba grupas vadītājam uzdots līdz 2005.gada 15.jūlijam iesniegt Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim informāciju un rīcības plānu ekonomiskas un mūsdienīgas sabiedriskās televīzijas kompleksa izveidošanai.

Aivis Freidenfelds, MK preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!